tiistai 12. marraskuuta 2013

Getting ready for Blog Awards

 Kuinka paha paniikki mulla olikaan asun valitsemisen kanssa. Kun puhuttiin gaalasta, oletin tietenkin  heti että kyseessä on pitkän mekon, tai vähintään coctail-mekkojen juhla, mutta kun dress codeksi paljastuikin inspiration, meni kyllä mulla pasmat pahemman kerran sekaisin! Inspiration, eli periaatteessa mitä vaan?! Sitten vajosin synkkyyteen kun tajusin, että kyseessä on sekalaisen seurakunnan juhlat siis... Osalla on viimisen päälle pitkät paljettimekot ja osalla voi olla vaikka farkut, yhellä jätesäkki päällä jos inspiroituu sellaisesta. 
Kuinka siis olla yli-tai alipukeutumatta? Tai onko sen vaaraa edes oikeasti olemassa?
Selasin puolen maailman nettikaupat läpi ja löysinkin pari kivaa mekkoa.. Mutta kuitenkaan en löytänyt sitä oikeeta, niillä hinnoilla varsinkaan ei viiti tehdä heräteostoksia, ja sitten alkoi aika loppua kesken. Tilaamisen sijaan päätin kurkata vielä epätoivon vallassa omaan sotkuiseen vaatekaappiini, ja ajattelin, että en aseta mitään rajoja tai velvotteita asulle, kumosin mielikuvat täydellisestä asusta ja annoin vaan katseen vaeltaa vaatekasoja, kunnes mä keksein sen. Tajusin asun olevan täydellinen. Eli yli-eikä alipukeutumisen vaaraa, eihän tää voi epäonnistua! 
(Eipä..)
Koska en sortunut ostamaan monta sataa euroa maksavaa "on tää ihan kiva"- mekkoa, niin päätin sijottaa johonkin muuhun, minkä voi bongata kuvista. Kengät, korut ja laukku löytyikin jo omasta takaa, niin ei gaalaa varten tarvinnut ostaa niitäkään. Iso taakka putosi harteilta, mutta sainpas toisen ongelman kehitettyä: 
 löydä hotelli, joka mahtuu matkabudjettiin...jenny.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)