perjantai 22. marraskuuta 2013

Boootsi loveee

 Mitä onkaan tapahtumassa "kävelen vaan ja ainoostaan korkkareilla"-Jennylle? Viime aikaset kenkäostokset on ollut sekä ettää, matalaa ja korkeeta? Matalaa? Mulla?!
Oon jopa oppinut sen, että hei ne varakengät on ihan ok, voit ottaa juhliin mukaan ja vaihtaa siinä kohtaa kun jalat huutaa hoosiannaa tai kun tietty promillemäärä ylitetään… 
Kyllä tiette sen pisteen kun tulee se fiilis, että osaa kaiken ja näyttää maailman upeimmalta ja olo tuntuu niin maailmanvaltiaalta kun kävelee korkkareiden kanssa sidukkahipsuissa? Ja kyllä kaikki tietää sen morkkiksen, kun näkee videomateriaalia siitä tyylikkäästä "catwalkkävelystä".. Vai oliko hevoskävelystä kyse kuitenkin?
Joten. Ei tarvi nolata itteään, eikä turhaa kestää kipua. Sillä oli korot kuinka ihanat ja täydelliset jalkaan, on vaan valitettava fakta, että kesti niitä sitten tunnin tai kahdeksan, jossain vaiheessa niistä on kuitenkin luovuttava. 
Kesällä on varmasti helpompaa heittää matalampaa jalkaan, kuten ballerinat. Mitäs talvella sitten? Saappaat(<3) 
Varsinkin nää uudet, mustaa ja kultaa- yhdistelmä toimii aina, aina ja aina, vielä kerran aina. Plus ketjutsydeemit.. Jos jotain haluaa valittaa niin saappaat olis saanut olla varreltaan hieman pidemmät. Mut kyl ne näinkin menee.
(Kengät on sitten ihan pakasta vedetty, ei oo käytetyt kengät pöydällä…tietenkään)
<3

 Kerrankin saitte reaaliaikaista materiaalia, sillä ihan on tänään otetut kuvat eikä niinkun yleensä, sellaseella kuukauden viiveellä. Matalat kengät (typerää kirjotaa kenGät, kun aina sanon kenKät) sopi tämän päivän melkein-renttu-asuun
Koin myös että selkävammasena on ehkä järkevämpi kävellä nyt tovin matalilla, kun koroilla, vaikka toki koroilla ihminen kantaa itsensä paremmin ja näin ollen ryhtikin pysyy parempana. Eli plussia molemmissa vaihtoehdoissa?! Tosin selän kipu ja korkkarit on vielä ihan järkevä vaihtoehto, kun verrattavissa viime vuoden älynväläykseen vetää polvileikkauksen jälkeisenä päivänä kepit ja korkkarit- yhdistelmä ja lähteä keputtelemaan pillerihuuruissa kaupungille. Onneks muistikuvat on siitä reissusta suhteellisen hatarat. Niinkun oli varmasti kävelykin.


Kivaa viikonloppua,
jenny.

10 kommenttia:

 1. pelkään aina et putoot tolta tuolilta ku otat kenkäkuvii sen pääl.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no ainakaan ei pudota sit korkealta;D

   Poista
 2. Oot aivan symppis ihminen, ainaki semmosen kuvan oon saanu susta tän blogin perusteella. Sulla on aivan ihana kroppa. Saan susta tosi paljon inspiraatiota ja itsevarmuutta omaan kroppaan :):)

  VastaaPoista
 3. Ihanat!! Mistä ostettu?

  VastaaPoista
 4. Mulla olisi postausidea! Nimittäin lahjaideoita poikaystävälle, täältä saa niin hyvin inspiraatiota, niin jospa niihinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha paha paha! Kamppailen meinaa saman asian kanssa itekkin parhaillaan mutta enköhän mä jotain kivaa keksi julkaistavaks :)

   Poista
 5. Mistä olet löytänyt tuon farkkusortsihaalarihihatonasiajutun? aivan mielettömän ihana ja kiitos ihanasta blogista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaapi olla NewLookin löytöjä kesältä:) Kiitos itsellesi<3

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)