perjantai 18. lokakuuta 2013

Yellow with faux fur

Alkokin jo ahdistamaan kynnettömyys, jota jatkui sellaseen viikon, koska ei vaan yksinkertaisesti ollut aikaa niitä huollattaa ja tittidii, tänään sitten otin oikeen asiakseni, että kun vika asiakas lähtee jään yksin liikkeelle tekemään kynnet ja nyt on taas kädet nätit. Tosin rikoin yli vuoden kestänyttä perinnettä stiletoista, eli mulla on nyt sellaiset tasapäiset ja kyllä on outoa! 
Äärettömän fiksua muuten jäädä yksin liikkeelle kynsipöydän valoon ja katsoa samalla Dexteriä. Onneks ei tullut paniikkipissat alle kun joku käveli ikkunan takana niin, että askeleet kuuluivat sisälle ja samalla näin peilistä vilahtavan hahmon. Oikein hyvä valinta, hyvä tyttö, lisää tollasia sarjoja kun oot yksin, ulkona on pimeetä, sun ainoa kättä pidempi asia on kynsipora... Joka ei kyllä todellakaan edes ole kättä pidempi, mutta who cares.  Ainiin, äläkä unohda sitä puistoa jonka läpi kävelet kotiin. Puistoa, jossa ei ole katuvaloja, ja muista myös se, että et voi juosta karkuun, koska sun jalat on vaan yksinkertaisesti niin jumissa että kävelykin sattuu ja näyttää siltä, kun toinen puoli kropasta olis halvaantunut. Ja myöskin isännän synttärilahja on mun laukussa, sitä vaan ei voi kukaan varastaa. Pikkasen alko oma mielikuvitus laukkaamaan kun siinä klinkkaat kotiin.. Ja pääsin vielä elossa perille. Kävi mielessä jo soittaa isäntä hakemaan, koska tiedän, ettei minun äiti tykkää et kävelen yksin pimeellä, mutta.. Onhan mulla siis työmatka tarkalleen 102 metriä.
Vitsi mikä voittajafiilis.
Ehkä kello vaan alkaa olemaan meikäläiselle ihan inan liikaa, semi rankka viikko takana ja huomenna pitäs sitten niinkun viettää vapaapäivää oikeen?! Mitä siihen sitten kuuluukaan.. Pikavisiitti Hämeenlinnaan juhlistamaan isännän ja hänen pikkusiskonsa synttäreitä. Saatan myös poiketa Ikeassa tai Ideaparkissa, koska on käsittämätön vääryys vaan ajaa niiden ohi. Toisaalta, oon taas shoppailulakossa, joten Ikean lihapullat vois vaan olla paikallaan. 
Eli.. Jätän lompakon kotiin.

jenny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)