lauantai 5. lokakuuta 2013

Still alive!!!

Eilisen lentomatkan jälkeen tosin en tiedä haluisinko ees olla elossa, koska siellä lentokoneessa päätin, etten lennä enää ikinä. Se noin neljän tunnin reissu sai mut epäilemään omaa mielenterveyttä, koska onhan toi lentäminen ihan hullujen hommaa! Lähes koko lennon oli enempi tai vähempi turbulenssia, niin että vielä monen tunnin jälkeenkin kun oltiin jo Porissa, niin päässä hakkas ja käveleminen oli yhtä turbulenssia. Saatoinpahan myöskin vääntää itkut siellä epätoivon hetkillä, ja oli muuten koko koneessa tosi aavemainen fiilis kun kaikki oli aika hiljasta porukkaa. Lukuunottamatta niitä mukuloita, jotka: 
a) kilju ja rääky koko matkan
 b) heitti mua kaksi kertaa pullolla päähän 
c) oksensi melkeen mun niskaan 
d) heilutti ja potki mun penkkiä koko ajan!! 
(Ihanku se kone ei olis ihan tarpeeks keikuttanu jo.)

No joka tapauksessa, kotona ollaan hengissä ja paha olo alkaa helpottamaan. Vielä kun sais  kaikki noi muutamat valokuvat käytyä läpi, joita siis on vaan vaivaiset 1600 ja myöskin sais tyhjennettyä matkalaukut! 8 kilon ylipaino sai mut musertumaan, sillä olis saanu olla vielä 7kiloa, mutta loppu rahat ja tila kesken..
Eli tässä postauksessa ei tuu olemaan muuta kun valitusta ja ilmotus, että hengissä ollaan ja tää päivä meneekin sitten siinä, että käyn matkakuvat läpi ja mahdollisesti jo huomenna voidaan alkaa purkamaan reissua!
Ennen & Jälkeen ;D


jenny.

Ps. Lisäsin tonne sivun oikeeseen reunaan linkin kauneushoitolani FB-sivuille, sieltä löytyvät hinnastot yms!

8 kommenttia:

 1. Oho! No oot kyllä "vähän" ruskettunu:D

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä ! Otsikon vuoksi mulla soi nyt varmasti koko loppupäivän päässä "Still alive NIGGA" - biisi ! (: Oot superkaunis etenkin tossa "jälkeen"-kuvassa, hehkut (:

  VastaaPoista
 3. Kiva, että olet taas Suomessa! Odottelen matkapostauksia innolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan ja illalla tulee postaus:)

   Poista
 4. Oot ihan älyttömän kaunis noin ruskeena!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun se vaan pysyis vähän pidempään kun viikon ... :(

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)