perjantai 25. lokakuuta 2013

Comfy Outfit

 Mun olis niin pitänyt kirjottaa kaikki postausideat, jotka mun päähän syöksähti aurinkotuolissa loikoillessani. Nyt musta tuntuu, etten keksi enää mitään! Tai ei tuu mieleen, mitkä ne ns.hyvät ideat olikaan. Ja taas musta tuntuu siltä, kun tää juttu junnais paikallaan, että asupostauksia toinen toisen perään. Koska bloggaaminen on kirjoittajan ja lukijan välistä vuorovaikutusta, toivoisinkin, että te ihanaiset lukijat ehdottaisitte jotain?! Mitä vaan maan ja ilmakehän väliltä. 
Mietein, että voisin järjestää pienen pienen arvonnankin tossa viikonlopun aikana. Olis pari paria kenkiä vailla uutta omistajaa, enkä viittis niiden takia kirppispaikkaa ottaa.. 
Ehdotuksia kehiin!
Nyt lähen suunnittelemaan huomista halloween-asuani, joka on todella, todella, todella vaiheessa. Tiesin kyseisistä pippaloista jo varmaan kuukausi sitten.. Mutta kun on niin vaikeeta muka olla kerrankin ajoissa! 
Saamaton minä. 


Kivaa viikonloppua<3

jenny. 


14 kommenttia:

 1. Ihanat housut! :) ja olisi kiva lukea sun työpäivästä ja millainen se on ja vaikka sun koirista tai miten ootte tavannut sun miehen kanssa ja koska ja miten aloitte seurustelemaan/ muutitte yhteen/ menette kihloihin ym ym. Voi olla että oot jo kertonutkin, mutta mutta :D taikka tee jokin kysely !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli ehdotuksia kyllä mutta suurin osa noista on jo toteutettu :/ täytyy alkaa metsästämään jotain kivoija kyselyjä!

   Poista
 2. Joo todellaki joku arvonta! Varsinki jos palkintona on kenkiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo:) vitsit kun kaikilla ei vois olla saman kokonen jalka :D

   Poista
 3. Ihana olet! :) vasta pari kuukautta sitten sun blogin löytänyt ja tullut ihan lemppariksi! :) <3

  VastaaPoista
 4. Uuu, arvonta kuulostaa tosi hyvältä ! Eikös se sun kengän koko ollu n. 38 ? ;D

  Mutta niistä ideoista.. Ois kiva kuulla lisää siitä sun urheilu rupeamastas, että mitä siihen sun kunto-ohjelmaan kuuluu ja miltä se susta tuntuu jne. Ei sellaiset fitness blogit yleensä kiinnosta, mutta uskon että sä onnistuisit tekemään siitä mielenkiintoisen postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, 38 :) Joo ei huono idea! Voisin melkeen tehdä silleen kun on mennyt 1kk eli puolet niin vähän kertois fiilareita:)

   Poista
 5. Mä niin tykkään sun tyylistä! Videopostaus vois olla kiva. Ihan vaan vaikka joku höpöttely video tai sitte voisit esitellä jotain lempi takkeja, kenkiä, laukkuja jne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!:) Hmm.. Kunhan vaan taas joskus rohkenen videoon niin pidän ideasi mielessä;)

   Poista
 6. Olis kivaa jos tekisit postauksen sun poikaystäväst ja vaik videopostauksen mis se vaik puhuu ja kertoo susta :3
  Ps. Miten saat kaikki vaatteet näyttää niin hyvältä sun päällä? Oon suunnillee samankokone ku sä mut mul tulee aina kauheet makkarat paidasta mutta sulla ei näy mitään :o !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei saa kyllä kameran eteen millään :D Muuten ihan hauska idis.
   Ehkä me ei sitten olla suunnilleenkaan "samankokosia" jos sulla nii käy.. Tolta ne vaatteet vaan näyttää mun päällä:)

   Poista
 7. No ei varmaankaan, oon ehkä vähän pienempää kokoa, mutta sä oot paljon kiinteemmäs kunnossa :)) ! En löytänyt sua sieltä kilpailusta ku oisin äännestäny :/ onko joku suora linkki siihen sun sivulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ilmeisesti mun ilmottautuminen ei oo mennyt perille, saan varmaan maanantaina enemmän tietoa:)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)