torstai 29. elokuuta 2013

Almost Autumn Outfit

 Wuhuu, edellinen postaus olikin sitten varmasti eka postaus ikinä johon ei tullut yhtäkään kommenttia, eikä edes niitä postausideoita, joita varsin kaipailin. Mut no, ei sitten julkaista kun näitä asukuvia jos ne riittävät.
Tiettekste mitä tein tänään kun menin hetki sitten koirien kanssa ulos? No kaivoin sen hiton kevyttoppatakin päälleni. Nyt se on sitten offical- syksy. Ja kynttilät ja sohvan nurkka, fleecepeitto ja suklaalevy, hyvä leffa ja kaakaoo päälle, täältä tullaan!
Mulla on aika jäätäviä asukriisejä, nyt kun joutuu oikeesti miettimään mitä päälleen laittaa, että myöskin vaikka jos tarkeniskin tuolla alaskan ilmastossa. Ei enää shortseja ja toppeja, paitsi no... Sitten lomalla.
 Ja jos et keksi enempää väkinäisempää kirjotettavaa, tee itsellesi palvelus ja mene itkettämään itseäsi youtubeen katsomalla amerikkalaisten sotilaiden kotiinpaluuvideoita. Siinä on tekemistä hetkeksi kun tyhjennät kyynelvarastot. Ei oliskaan muuta tekemistä ollut, panda "toinen ripsi täällä ja toinen poskella" kiittää ja kuittaa ja siirtyy netflixin maailmaan katsomaan vastavuoroisesti Pakoa, että saadaan taas sekoitettua fiiliksiä enempi. Nimimerkillä en pysty katsomaan joitain kohtia, koska se on vaan liian jännä meikäläiselle. 
Yleensä saatan myös huutaa isännälle välikommentteja ohjelmasta: "Miks toi on voimasana noin tyhmä että menee tonne?!" "Miten voimasana on voimasana mahdollista että voimasana toikin on voimasana tuolla?!" "Tää voimasana on ihan voimasana rseestä..." "Joo voimasana kyllä mä voimasana ton arvasin, en voimasana kato tätä voimasana enää ikinä."
Olipas varsinaista asiatekstiä. Ei sillä, että koskaan muutenkaan olis, mut nyt oli jotenkin liian tunnerikas hetki meikäläisen makuun. Silleen.. Semi sekava.

jenny.

ps. Niin ja en vienytkään tavaroita kirppikselle kun kirppis ei miellyttänytkään.. Odotellaan viikko niin pitäisi vapautua paikka toisesta!


8 kommenttia:

 1. Edellinen postaus ei näy lukijoille, johtunee siitä kommenttikato :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas! Oon kyllä painanu sen julkasuun mutta onkin jäänyt jostain ihmeen syystä luonnoksiin? Pikku hämmennys tähän iltaan taas:D
   t:tietokonenörö

   Poista
 2. Ei täällä näy mitään postausta missä ei ois kommentteja??

  VastaaPoista
 3. Mää en saanu ainakaan auki tota edellistä. Tuli vaan, että tekstiä ei ole olemassa..

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, en ole ainut joka kattelee noita sotilaitten palaamis videoita ja itkee hysteerisesti !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en helpolla itkua tuherra mutta .. :D kun niitä kattoo niin hullut niagarat ;D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)