tiistai 16. heinäkuuta 2013

Q&A


Voimasana! 
Yritin jo eilen julkasta tätä, mut hei, ei kai nyt liian helpolla sentään. Osa kommenteistanne oli jostain syystä mennyt roskapostiin, joten kun tää oli "valmis", eksyin roskapostiin ja woot, lisää kysymyksiä. Ja niin paljon kun tykkäänkin mun iMacista, niin oi miksi, miksi juuri sillon kun tekstiä on enempi kuin muille jakaa, loppuu näppäimistöstä patterit. Ja onneks se muistutti siitä vaan puol vuotta. No.. Sitten loppu muutamassa minuutissa hiirestä patterit. Ja arvatkaapa kuinka monta patteria mulla oli kotona?
Niinpä.

Tässä tää nyt sitten on, ei muutakun enjoy ja ihastelemaan Millan ottamia kuvia! Lisää voi tsekata hänen blogistaan.

Paljon sulla menee kuukaudessa n. rahaa shoppailuun?
-Liikaa. Ja vähän päälle. En osaa sanoa tarkkaa summaa ja vaikka tietäisinkin niin en tie sanoisinko koska se aiheuttais jollain jotain nokan koputtamista kuitenkin! Mun mielestä jokainen saa käyttää rahansa miten tahtoo.
Asutteko vuokra vai omassa kämpässä?
- Tää on joskus laitettu mun nimiin, kun olin pieni niin..omassa kai? Mutta vuokraa maksetaan silti :D Selkee.
Kuinka pitkä oot? 
- 168-169 cm
Käytätkö kynsiporaa työskennellessäsi?
-Tietty!
Mikä on sun lempiväri?
-Koska olen niin ailahteleva, niin tähän on hieman vaikee vastata! Tällä hetkellä varmaan mun vihaama keltanen ja nude, ja tietty perus musta ja valkonen. Ja lime.
Miten päädyit tekemään kynsiä ammatiksesi?
- Suoraan sanottuna.. Vahingossa! Ajauduin siihen vaan. Tein harrastuksena kynsiä ja pikkuhiljaa ihmiset alkoivat soitella "mulle kans kynnet"- ja tässä sitä ollaan. Joku joskus sanoi, että ikinä ei saa ottaa harrastusta ammatiksi, koska sillon se ei ole enää kivaa. Tohon lauseeseen tais kaatua mun valokuvaajan ammattihaaveet. Mutta nyt hieman vanhempana voin sanoa, että kyllä tykkään työstäni vaikka se olikin eka harrastus.
Kauan ootte seurustelleet kihlattusi kanssa?
- Lokakuussa tulee 4 vuotta seurustelua ja 1v kihloissa oloa.
Mistä haaveilit pienenä?/ mikä on sun haaveammatti? entä mikä/mitkä se oli lapsena?
- Laulajan urasta Spice Girlsin kokoonpanossa. Eipä sitten toteutunu. Piru vie kun niiden piti mennä hajooman. Ja sitten eläinlääkärin työstä. Ja omasta hevosesta. 
Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?

- Työnarkomaanina sanon että töitä. En tykkää juurikaan suunnitella pilkun tarkasti mitään, varsinkaan jos on tarkotus tehdä jotain missä on monta ihmistä. Liian monta muuttujaa, ja kokemukseni mukaan suunnitelmat epäonnistuu aika usein. Eli ei siis mitään kummempia suunnitelmia, päivä kerrallaan ja nauttia kesästä.
Mitkä ovat Porin parhaimmat ja huonoimmat puolet?
- Parhaimmat.. Pori on tosi kaunis pieni kesäkaupunki ja kaikki palvelut on lähellä, yyteri. Isommat kaupungit kuten Turku ja Tamperekin ovat kohtuullisen matkan päässä!  Huonoimmat.. Zara puuttuu ja koska kaupunki on pieni ja piirit pieniä niin tietäähän sen sitten, että tarinaa löytyy ja ihmiset tietävät sun elämästä kaiken paremmin kun sä itse. Ja porissa ei todellakaan kannata menestyä, jotenkin toi kateellisuus on niin itsestäänselvyys heti. 

Miten reagoisit, jos joku lukijoistasi tulisi juttelemaan sinulle kaupungilla?
- Vau, apua. Emmä tiedä! Ei oo kukaan tullut juttelemaan niin.. En osaa sanoa! Varmasti olis hämmentävää mutta toisaalta varmasti lämmittäs mieltä.
Mikä saa sinut vihan partaalle?/Minkälaisia ihmisiä et voi sietää?

- Ihmiset, jotka pitävät itseään parempana kuin muut. Hyväksikäyttäjät joka suhteessa. Narsistit eritoten. Tyhmät kysymykset. Vääryydet maailmassa ja se, ettei niitä pystytä korjaamaan. Uskonnot, sillon kun ne pilaa ihmisen elämän. Itsekkäät ihmset. Päällepäsmärit. Pettäjät. Juoruaminen satuttamisen varjossa. Valehtelijat. Ainiin ja nämä "kynsiteknikot" jotka haukkuvat kylillä mun töitä mutta kuitenkin matkivat  kynsiäni ihan häpeilemättä! Voisin jatkaa tätä listaa ikuisuuden!!:D 
Lempiruokasi?
- Äidin tekemä pizza, kana ja riisi. Tulee kausia kun vedän salaattia tai kiinalaista hullun kiilto silmissä, eli tähänkään kysymykseen ei oo pysyvää vastausta.
Horoskooppisi?
-Kalat
Onko suunnitelmissasi tulevaisuudessa opiskella jotain, mitä?
- Ehkä. En kuitenkaan sano mitä, koska olen saanut niin paljon vähätteleviä kommentteja kun olen maininnut tulevaisuuden opiskelutoiveistani.
Kengän kokosi?

-38/39
Monta paria kenkiä sulla on?
- Alle 100

Parasta miehessäsi?

- Huumorintaju, joka on samanlainen vähä-älyinen kun mulla. Luotettavuus. Sopivasti suostuu tossun alle.
Mistä tilaat kynsitarvikkeet?
- Tukuista
Mitä kouluja oot käyny yläasteen jälkeen?
-Lukion
Missä 30 vuoden päässä?
- Oon sillon 51v. Jaa-a! Toisaalta en halua ees miettii niin pitkälle, toisaalta toivon että oon onnellinen silloinkin.
Miten tapasitte kihlattusi kanssa?

- Irc-galleriassa tavattiin, siirryttiin meseen jatkoille, nähtiin kun menin Hämeenlinnaan silloisen kaverini kanssa katsomaan hänen siskoaan.. Ja tästä kaikesta on jo 6 vuotta!
Unelmien asunto?

- Hillitön lukaali jossain palmumaassa, missä on aina lämmin ja meri lähellä. Ehkä asunto voisi olla meren äärelläkin. Isot avarat tilat, mutta kuitenkin kotoisa, ei kokonaan valkonen steriili ja tylsä kolkko, vaan jotain väriä täytyy olla. Oma hevostalli pihalla olis unelmien täyttymys.
Mitä harrastat ja kuinka usein?

- Ratsastusta, tosin todella harvoin enää ajanpuutteen ja polven reistailun takia, mikä surettaa mua ihan kamalasti. Tahtoisin hevosen jolla ratsastella muutaman kerran viikossa, nyyh. 
Ketä kaikki perheeseesi kuuluvat?
- Äiti, isä, pikkusisko, pikkuveli, 2 koiraa. 
Kuinka kauan sinulla menee aikaa itsesi laittamiseen?
- Riippuu, onko bileet tiedossa taikka normi työpäivä. Sanotaan että 30min- 2h.
Oletko tällä hetkellä tyytyväinen elämääsi?

- Ihan ok joo! Vielä ku lottovoitto tulis ja pääsis lomalle!
Ootko seurustelu vakavemmin ennen nykyistä poikaystävääsi?
sanoit jossain postauksessa että oot ollu vähän sitoutumiskammoinen, onko ''kammo'' hiipunut? vai tuleeko vielä 'apua' ajatuksia?
En oo kyllä seurustellu vakavemmin, tai voi olla et joku on seurustellut mun kanssa vakavemmin mut meikä ei. Juurikin sitoutumiskammoisuuteni takia. Mutta njäääh, kyllä sen sitten vaan tietää kun tulee kunnollinen miesehdokas kuvioihin niin kyllä ne pelot katoaa. Tai no niin luulis, mutta.. Kyllä suhteen alkuajoissa oli hieman vaikeeta mulla. Tai varmaan ekat 6kk!
Mistä unelmoit?
- Terveestä elämästä, johon mahtuu paljon erilaisia tapahtumia. Menestymisestä elämässä.
Paljon tienaat kuussa?
- Raha-asiat eivät mitenkään kuulu tähän blogiin, tai kellekkään muullekaan. Yrittäjänä tienaan juuri niin paljon kun teen töitä, tai töitä on tarjolla.
Monta laukkua?
- Alle 5
Lempi vuodenaika?

- Toisaalta syksy sen tunnelman ja kolkkouden ja kynttilöiden polton takia.. Toisaalta talvi lumen ja taas tunnelman takia. Mutta kyllä mä vastaan silti kesä.

Käytkö salilla? 

- Tällä hetkellä en
Lempi "quotesi" ?
- Mulla on se nahassakin. "If you get a chance, take it. If it changes your life, let it."
Kolme keskeisintä luonteenpiirrettäsi?
- Temperamenttinen, huumorintajuinen, äkkipikainen
Jos et tekis kynsiä, mitä haluaisit tehdä työkses?
- Öö.. Niin. En tiedä varmaks! Yrittäjänä aion kuitenkin pysyä varmasti.
Mihin ihastut ensin miehessä?
 Mikä vie jalat alta? (Muut kuin ihanat kengät)

- Kyllähän se ulkonäkö ekana pistää silmään. Mulla ei oo sellasta vaatimusjuttua, että pitää olla tumma tukka yms. Kyllä sen sitten tietää mikä miellyttää ku näkee.
Otatko keneltäkään vaikutteita omaan tyyliisi? ...jos niin keneltä?
- No jaa, ei mulla oo ketään ketä seuraisin 24/7, mutta jos esimerkiksi lookbookissa tulee vastaan kiva asu niin saatan sitä soveltaa itselleni.
Minkälaisia asioita arvostat vastakkaisessa sukupuolessa?

- Huumorintajua, lojaaliuutta, sosiaalisuutta, itsevarmuutta ja ulkonäköön panostamista terveissä mitoissa, uskollisuutta.
Kummasta luopuisit jos olisi pakko, koirat vai kengät?

- Kengistä!!! Koirat on minun vauvoja. Kengät on vaan.. No..Kyllä sekin kirpaisis.
Onko sinulla vihamiestä, jonka tiedät?

- Oh yeeees!<3
Kauan oot tehnyt kynsiä?
- Kolmisen vuotta.
Onko jokin asia mikä miehessäsi ärsyttää, mikä?
- Saamattomuus sillon tällön. Ja stressaaminen älyttömän turhista asioista. Romanttisuuden puute, ei tuu enää ylläreitä kun alkuhuuma on mennyt sata vuot sitten! 
Oletko ollut leikkauksissa, missä?

- Polvileikkauksessa
Minkä väriset hiukset sulla on luonnostaan?
- Hyvin samanlaiset kun mulla on nyt. Itseasiassa mulla on varmaan puolen päätä jo omaa väriä mihin on vaan laitettu raitoja.
Parasta sinussa?
- Ihmiset sanoo, että mä oon hyvä kuuntelija. Ja osaan sanoa mielipiteeni hyvässä ja pahassa. Oon myöskin ihan sujut sen kanssa, että oon välillä tosi väsynyt ja jutut on överityhmiä.:D Ja oon ylpeä siitä, että omaan hyvän ihmistuntemuksen.
Millaista musiikkia kuuntelet?


- Kaikkea mikä miellyttää korvaa
Onko jokin asia, mihin et ole itsessäsi tyytyväinen?
- Voi, montakin. Voisin olla joissain asioissa vähän enempi räjähtävä. Ja vähän harkita että mitä sanoo ja miten sanoo. Voisin olla myös laihempi, pidempi, omistaa suoran nenän, ruskeat silmät, pidemmän ja tumman tukan, mutta näillä mennään!
Paras kaverisi?

- Anniina!
Kuka on sun unelmien mies?;)

- Enrique Iglesias. Gerard Butler. Orlando Bloom. Josh Duhamel.
Mitä kaikkea tossa teidän firmassa tehdään?
- Rakennekynnet, ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit, kosmetologiset palvelut, sokeroinnit yms, kampaamopalvelut
Millasta sun koulukiusaaminen on ollut?
- Suurimmaksi osaksi henkistä. Ala-asteella yksi tyyppi saatto kävellä vastaan ja yhtäkkiä toistuvasti heitellä reppua joka on täynnä kirjoja mua päin. Muuten kiusaaminen oli sitä, että osa tytöistä lyöttäyty mua vastaan ja piti jatkuvaa nälvimistä ja haukkumista. Lapset ovat niin armottomia. Toisessa koulussa sain kuulla kokoajan siitä, miten mun suomenkieli oli typerän kuulosta. Ja perusheittoja läskiks svedupelleks yms. Ja naurettavinta tässä kaikessa oli se, että opettajat eivät puuttuneet asiaan mitenkään. Kerran terveydenhoitaja kysy multa, että miks oon vaan poikien kanssa enkä tyttöjen ja kun kerroin, niin tilanne ei muuttunut mitenkään. Puhutaan paljon miten kiusaamiseen pitäis puuttua, mutta kun se jää sanojen tasolle niin turha sitä on odottaa asioiden muuttuvankaan. Päinvastoin.
Ootko tänä päivänä väleissä kiusaajien kanssa?
- No.. Moikataan. Yksikään ei ole tullut pyytämään anteeksi, koska ilmeisesti kokee, että sellainen käytös on hyväksyttävää ja laittaa sen piikkiin, että oli lapsi silloin. Taikka sitten ei koe kiusanneensa ikinä taikka ei myönnä sitä itselleen. Eihän kiusaaja ikinä myönnä olevansa/olleensa kiusaaja.
Suurin summa jonka olet käyttänyt yhdellä shoppailureissulla ?
- Mitäköhän sanoisin.. Varmaan 700e. Sisältää siis yhden ison MK:n  laukun ja pienemmän plus synttärishoppailut.
Missä kaupungissa haluisit asua jos et porissa?
- Turku vois olla yks. Mutta todennäköisesti haluisin sitten asua ulkomailla, jos Suomessa ei olis pakko olla.
Osaatko kokata?
- Jotenkin..:D
Jos pitäs valita kummasta pitäis huolta, ottaisitko hiukset vai vaatteet?

- Vaatteet
Meneekö miehelläsi hermot jatkuvaan kuvailemiseen/blogin kirjoittamiseen?
- Vaan sillon kun on kiire jonnekin ja mun pitäs ottaa asukuvat. Ja sillon kun sen pitäs ottaa kuvat. Tai kun se ei pääse koneelle pelaamaan.
Perfektionisti vai hällä väliä?

- Riippuu asiasta. Työssäni perfektionisti, itseni kanssa vähän hällä väliä. Valitettavasti.
Rumin asusi ikinä?
- En osaa sanoa yhtä sellasta yökkisyök-asua, vaan asu jossa en tunne oloani itsevarmaksi on ruma. 
Tuletko kaikkien kanssa hyvin toimeen?

- Ei kaikkien kanssa voi kukaan tulla toimeen! Valitettavasti tiedän tapauksen, joka haalii kavereita ympärilleen vaikka ei tykkää kyseisistä ihmisistä ollenkaan ja tulee väkisin toimeen kaikkien kanssa. Itselläni sellainen pelleily vie kaiken energian. Jos ei tule jonkun kanssa toimeen, niin miksi väkisin yrittääkään. Sitten on taas niitä ihmisiä, kun ensimmäisen kerran puhut heidän kanssa niin tuntuu kuin olisi tuntenut ihmisen aina.
Jos saisit muuttaa yhden jutun itsessäsi, mitä muuttaisit?
- Ööö. Jaa'a. Yksi asia. Lista on niin pitkä:D
Kuvaile itseäsi viidellä adjektiivilla?

- Vaikea, mukava, äkkipikainen, huumorintajuinen, lojaali.
Mikä tekee sinut iloiseksi?
- Työ, perhe, kivat ja aidot ihmiset. Ruoka, matkustelu, kengät, vaatteet, ystävät, koirat, Niklas, juhlat jne. Moni pienikin asia.


Pahoitteluni kirjotusvirheistä sun muista hassuista jutuista jos niitä löytyy, sillä meikän iso ratas heittää sen verran, että kirjaimet hyppii ja teksti näyttää harmaalta. Vois ehkä harkita parempia yöunia.


jenny.

14 kommenttia:

 1. Vaikutat ihanan aidolta ihmiseltä. Et kuluta aikaasi teeskentelyyn vaan otat asiat niinkuin ne ovat. Vau :) lisäks oot kyllä uskomattoman kaunis!
  - laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=) Joo, mitä mä tässä elämässä olen oppinut niin kaikkia kun ei vaan voi miellyttää! Aina löytyy joku joka ei jostain asiasta tykkää. Mitä turhaan sitä sitten energiaa siihen kuluttamaan.:)

   Poista
 2. "Sitten on taas niitä ihmisiä, kun ensimmäisen kerran puhut heidän kanssa niin tuntuu kuin olisi tuntenut ihmisen aina." <--- MEITSI ! <3<3<3<33<3<3<3<3<333

  VastaaPoista
 3. Heh, pakko sanoa kun oon samalla yläasteella ollut sun kanssa, että pidin sua aina kauheen itsevarmana tyyppinä! Tai sellasena joka ei todellakaan anna kenenkään kävellä itsensä ylitse. Toi kiusaamisjuttu yllätti mut iha täysin. Tai en tiedä oliko sitä sit vaan ala-asteella? Muutenkin tän blogin perusteella oon saanu susta tosi paljon positiivisemman kuvan. Jatka samaan malliin, oot mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ala-asteella tätä tapahtuikin, ja eipä siitä moni olekkaan tiennyt muutakun nyt vasta, että oon jopa kiusaamisen takia vaihtanut aikoinaan koulua. Yläasteella se "itsevarmuus" ehkä riistäytyikin käsistä jopa ylimielisyydellä, mutta nyt myöhemmin tajuan sen olleen vaan eräänlainen suojakilpi, ettei kukaan pääse enää mitään arvostelemaan. Mutta hei kiitos sulle ja paljasta itsesi!!;D

   Poista
 4. wau, aivan upeita kuvia sinusta! ja vaikka en olekaan mikään muotibloggari niin munkin miehellä meinaa palaa herne kun pitäisi räpsiä kuvia. jostain syystä se ei siitä tykkää, ja monet kuvat onkin sitten niitä joissa ei näy jalkoja tai otos on muuten vaan vino. harmi sinänsä, koska silloin kun keskittyy hommaan niin on aika hyväkin kuvaaja! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos:) haha, noi miehet on niiin vaikeita;D

   Poista
 5. Heippa! Mietein mitkä nuo koulukiusaamisjutussa mainitut outonkuuloinen suomenkieli ja svedupelle oli? :0 oletko kaksikielinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en kaksikielinen, mutta oon asunu ruotsissa ja käynyt ruotsinkielistä koulua sitten suomessa ja vasta muistaakseni nelosluokalla opettelin kirjottamaan ja puhumaan suomea.:)

   Poista
 6. Tiedän miltä susta on tuntunut ala-asteen ajan ! (itseäni kiusattu henkisesti koko ylä - ja ala-aste ajan.) Lapset/nuoret osaa olla aivan kauheita, niin armottomia. Onneks ajan kanssa siitä pääsee yli, kiusaaminen kertoo vaan kiusaajan pahasta olosta ja huonosta itsetunnosta. Mutta sä oot aivan upea nainen ! P.s alan käymään liikkeessäsi kampaajalla ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :/ Toi kiusaaminen on kyllä niin perseestä... Oon samaa mieltä kyllä tosta kiusaajista ja niiden omasta heikkoudesta. Mutta kiitos ja ai, tuu moikkaamaan jos oon töissä niin paljastat ittes;D hah

   Poista
  2. täytyy paljastaa, hahha :D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)