sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Pics

 Parin päivän postaustauko on laitettava kyllä vapaan viikonlopun ja pitkään nukkumisen sekä jazzien piikkiin! Joten tässä vähän kertyneitä kuvia, sekä Asoksen ja F21 ostokset.
Olin piiiiitkään pohdiskellut taas vaihteeksi että ottaisko ripsienpidennykset. Taisin heittää Anniinalle jo toukokuussa, että pian laitetaan. 
Joo. Heinäkuun lopussa kun kesä on melkeen ohi. No, ei se mitään. Kivat on räpsyttimet nyt ja saan jopa nukkua vartin pidempään. 
Ei huono diili!
Mulle laitettiin 9mm,11mm ja 13mm C-kaarevuudella. Eka päivä oli tyhmä koska en tuntenut oloani kotoisaksi ripsien kanssa ja näytin muka "oudolta". Ilman silmämeikkiä näytän kaljulta pikkupojalta, näin sanoo rakkaani. Ja tänään kysyin aamulla, näytänkö jotenkin oudolta tai erilaiselta. Yllätyksekseni sain vastauksen "Pitäskö mun huomata joku ero?" - Joo, mulla on silmät päässä heti aamulla.
 Enivei, alla tulee Asos.comin aleista löytyneet rytkyt, joista osa onkin ollut päällä jo ja kuvia niistä on tulossa ajallaan.. Eli varmaan 2 vkn päästä, ellen nyt ota jotain superspurttia postauksiin ja laita aina kaksia asukuvia. Harvinaista kyllä, jouduin Asokselle palauttamaan pari tuotetta.

"Vihaan noita kukkapäähineitä!!! Katos..tollanen olis alennuksessa.."
 Seuraavana tulee F21 tuotteet, ja tälläkään kertaa en joutunut mitään palauttamaan! Ihanan suomen kesän lämpötilojen takia mun kaikki suunnittelemat asukokonaisuudet jazzeille meni niin sanotusti penkin alle. Lauantaina Jennin kanssa vedettiin päälle farkut ja nahkatakit, kun mielessä olis ollu toppi ja hame, taikka maksimekko. 
Ai että.
Toi hame tosiaan on lime.
 Sitten tulee vähän kuvia töistä.
Ja vielä asukuvia, jotta ei meno ihan vallan tylsäks kävis..
Paita- NewLook
Hame- Seppälä
Kengät- Nelly

Huh, nyt foliohattu päähän ja katsomaan telkkua.

 jenny.


8 kommenttia:

 1. Ihanat ripset! ja sulla on niin kauniit hiukset <3

  VastaaPoista
 2. Oot niin kaunis :) ois kiva saada postausta kauneudenhoitotuotteista, mitä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oukkidoukki, laitetaan idea talteen:)

   Poista
 3. oot kyllä älyttömän upea? missä laitoit ripset ? lähteekö muuten omia ripsiä paljon sitku noi lähtee ? kiva jos vastaat !
  rakastan sun blogia!! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Oman liikkeen ripsienlaittaja Anniina teki mulle siis nämä.:) Ensin lähtee oma ripsi, jonka mukana lähtee siihen liimattu kuitu. Väärin laitettu tai poistettu, revityt kuidut nappaavat oman ripsen mukanaan jollon ne kärsivät. Onneksi ripset- siinä missä kynnetkin, on uusiutuva luonnonvara:)

   Poista
 4. wautsi! tykkään sun tyylistä! :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)