lauantai 27. heinäkuuta 2013

New city pants

Aika jättekivat Forever 21:n pökät, eikö vaan?! Mä en silti sanois, että rakkautta ensisilmäyksellä, vaan syvää pohdintaa ja laskentaa. Kerran kaks surffasin pökien ohi, ja vasta kassalla päätin, että kyllä ne nyt vaan lähtee mukaan. Ja hyvä niin. 
Hyvä päätös Jenny. 
(Taputtaa itseään selkään.)
Kengät- Nelly.com
Housut- F21
Paituli- VeroModa
Vyö- Asos.com
Kaulakoru- Zara
Kello- MK

Joo, ja eilisen postauksen sisältö oli sitä pikamoikkausta ja stressihermojen kiristelyä paniikkipakkauksesta huomista Helsingin reissua varten. Jos vaikka alotetaan siitä pakkaamisesta. 
Arvatkaa vaan: Onko laukku pakattuna ja sisältönä nättejä pinoja vaatteita jotka on silitetty ja viikattu viimeisen päälle? Kaikki järjestelty pakkomielteisen tarkasti ja jokainen asu pohdittu loppuun asti? Hillitsinkö itteni ja pakkasin vaan puolet kengistäni mukaan? Vaatteita joka säähän ja mahdollisimman vähän tavaraa mukana? 
Näinhän se menee, jos osais aikatauluttaa ja osais pysyä suunnitelmissa, mutta hei, aina ei mee niinkuin leffoissa
Eli todellisuus: Vartti sitten kaivoin matkalaukun esiin. Ja nyt vasta alkaa se todellinen paniikkipakkaaminen. Voimasana. Tarvitaan toi ja tää, varmaan kans toi, tosta mä en oo ihan sata mut laitetaan se mukaan kanssa. Entäs mitkä kengät? Joo noi ja nää, otetaan nyt kymmenen paria viel varmuuden vuoksi. Mikä rätti matkustamiseen päälle? Entäs sinne keikalle? Ah, otetaanpas toi pino t-paitoja ja toi pino maximekkoja, ja eikun sitten vielä noi farkut ja vielä rytätään kyytiin vielä yhden yhdet shortsit. Ja valmista! 
Lopuksi: Miksei tää matkalaukku mee kiinni!?!?!? Ei muutaku jesaria!


jenny.

10 kommenttia:

 1. voi kauheeta mua :) nauroin yksin kotona sun paniikkipakkausta :) (piristävä postaus siis) toivottavasti sait pakattua tärkeet tavarat vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo!! Sain pakattua ja jopa meni laukku kiinni.. Eikun..

   Poista
 2. Vitsit, oot just sellanen ku haluun olla aikuisena :D!! Joo tiiän, kuulostaa aika hullulta mut oot just täydelline :)

  VastaaPoista
 3. Oih..ompa ihanan kesäinen ja pirteä banneri :) ja upea asu taas kerran ;)!

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)