tiistai 2. heinäkuuta 2013

...Like my f*cking head is full of dynamite

 Kun me saadaan nää avajaiset hoidettua pois alta, lupaan olla aivokuollut kaksi viikkoa sitten joskus jos (ja kun, kai) lomani pidän. En stressaa sitten yhtään mistään, en niin mistään. Tämä postaus olkoon muistutuksena tästä kaikesta murheesta ja stressistä, kohonneesta verenpaineesta ja hampaidenkiristelystä, että hei, kun pöljä sen lomas kerkeet pitää, niin oo lomalla sitten kerrankin!! Ja shoppaile. Ja ota aurinkoa, vaikket tykkääkään siitä. Juo drinkkejä huoletta altaalla, ja shoppaile vielä enempi. Ota ihania lomakuvia ja älä stressaa m-i-s-t-ä-ä-n! Vaikka matkatavarat katoisivat tai lompakko pöllittäis. (Kiristelee nyt jo hampaita pelkkä ajatuskin viimiseks mainitusta..) Älä tällä kertaa tulehduta jalkaas ja saa antibioottikuuria, jotta oikeasti voit nauttia myöskin alkoholia sisältäviä drinkkejä, eikä sun tarvi selata sitä nöyryttävää "Kid's drinks"- kategoriaa. Ota siis hyvät kävelykengät mukaan. Syö paikallista ruokaa. (Huom, mäkkäristä saatava esimerkiksi kreikkalainen hamppari ei ole paikallista siis.) Muistutinko jo shoppailusta? Niistä kaikista ihanista kaupoista pulloillaan vaatteita ja toinen toistaan ihanempia kenkiä? Eikö shoppailu ollutkin sitä parasta ja ilmaista terapiaa? Niin, että shoppaile hyvällä omalla tunnolla sen sijasta, kun kävisit kiristämässä ruuvit. Loogista, Jenny.
Että tällänen Note to self- avautuminen tällä kertaa. 
Kengät- Rodos
Housut- VeroModa
Toppi- VeroModa
Kello- MK
Rannekoru- Seppälä

 Ja mitä tulee huomiseen postaukseen, on tossa yllä olevassa kuvassa hieman vinkkiä. Tosi salaperänen vinkki, kun kaikki nyt näkeekin mitä laatikossa on. 
Päivän piristykseni.<3

jenny.

2 kommenttia:

  1. Hei, miten olis päivitys siitä miten päädyitte liiketilaan, kuvia sieltä ja että mitä normaaliin työpäivään kuuluu etc ? :)

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)