sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kiireinen viikonloppu

 Apuva, mikä kiirus viikonloppu! Ei oo paljon bloggailulle jäänyt aikaa, ollaan niin kamalaa vauhtia yritetty saada tota putiikkia kuntoon ja tittitidiididiii, yläkerta alkaa olemaan jo kunnossa niin huomisesta lähtien mun pikku kotistudio vaihtuu kunnon studioon. On tätä odotettukin. Ilta 11 asti ollaan koottu lamppuja ja siivottu, sisustettu, suunniteltu, ja vähän lisää siivottu. 
Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee! 
Lamppujen kokoomisesta pientä taukoa..
Uusien kynsikoristeiden järkkäilyä..

2/3 lampusta katossa, huh!
Inventaarioo..
Minun työpiste<3 Huomatkaa musta laatikosto..Kahta laatikkoa vaille täynnä tosiaan niitä uusia kynsikoristeita, ah!
Voitonhymyä......eiku
 No, nyt jää liiketilan edistymishehkutukset tähän, ensviikolla alkaa taas uusi tappelu vuokranantajan kanssa. Huh! Kunhan ei takapakkia nyt tulis. Tyylilleni uskollisena- tottakai tulee.
Enempää manaamatta siirrytään perjantain asuun! Ja uusiin kenkiin. Ei vaan oo parempaa fiilistä, kun katot netistä että "nojoo, ihan kivat..ja viel alennuksessakin.." ja pohdit, onkohan ne nyt kuitenkaan niiiiin hienot. Harvemmin käy niin, että sivuston kuva olisi rumempi kuin tuote livenä, mutta hei, nyt kävi todellakin niin.
Suu loksahti auki kun avasin paketin.
Loooove!
Anniinalla on 7 käärmettä ja en voinu mitenkää vastustaa kiusausta heittää läppää että onko kaikki käärmeet tallella ;)
(Kengät ei oo aitoa nahkaa siis)
Tottakai piti heti fiilistellä työpäivän jälkeen uusia popoja! Ai että. Niin ja tota uutta paitaa, jonka viime postauksessa esittelin. Ja jos noissa kuvissa mun toinen silmä kattoo egyptiin ja toinen tallinnan, niin johtuu siitä, ettei oo laseja eikä piilareita. Koska mun piilarit on tietenkin myöhässä. Juuri kun niitä tarvis. Tai ainahan niitä tarvii kun ilman nää mitään. 
Lasit ei vaan oo mun juttu!
tallinna- egypti


jenny.

14 kommenttia:

 1. Millä järjellä yhdistät nuo kengät tuohon asuun ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...jos mä en ihan väärässä oo niin kirjotin, että FIILISTELIN kenkiä, en sanonut että ne kuuluisivat asukokonaisuuteen. Ja mitä sitten, jos vaikka olisinkin yhdistänyt.;) Siinä sulle pähkäiltävää, millä järjellä.

   Poista
  2. No yleensä kun laitat 'asukokonaisuuskuvia' niin kengät kuuluu mukaan...joten ihmettelin samaa. Olisit sitten laittanur kenkiin sopivat vaatteet :) t. Eri ano

   Poista
  3. Nimenomaan, yleensä. Postauksen nimikin varmaan kertoo, miksi en alkanut vaihtamaan herranenaika kenkien takia koko asuani. Olis varmaan pitäny rajata jalat erikseen nii olis(itte) päässy helpommalla :D

   Poista
 2. Mitä tonne sun tilaan tulee muuta jos siellä on myös yläkerta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hassusti oon muotoillu tän, mutta siis, tää katutaso on yläkerta ja alakerta on vielä vähän kesken. Kertoilen tarkemmin kun on kaikki satavarmaa.;) mun lisäksi tulee siis ainakin Anniina, joka tekee ripset!

   Poista
 3. Heei saako siellä studiolla tulla joskus ihan vaan käymään? Kynsiä kun en työn puolesta voi ottaa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai!!!:) ja onhan meillä muita palvelujakin sitten;)

   Poista
 4. vauuu mitkä kengät! <3 tahdontahdon

  VastaaPoista
 5. mistä kaikkialta tilaat noita kynsijuttuja? :)

  VastaaPoista
 6. siis onks toi mesta ihan siinä teijän viekussa?? ;o

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)