keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Hurry up slowly

Joko joko joko!!! 

No nyt se tulee, nimi ja avajaispäiväkin on hoitolalla. BeautyCenter BeautyBox avaa (virallisesti) ovensa 6.7 lauantaina. Täältä voi käydä tykkäilemässä hoitolan facebooksivustosta.
Kiitos ja tervetuloa<3
 Eilisen vaatekuvat saavat kelvata, koska mun entisen kynsistudion muutos ei onnistunutkaan niinkun piti, ylläri, mutta yritystä jatketaan maanantaina. Ihanaa, kun asiat alkavat pikkuhiljaa järjestymään. Pikkuhiljaa, mutta kuitenkin. En oo ainakaan vielä kyllästynyt siihen näkyyn kun kävelen vielä uudelta, maalilta tuoksuvalta hoitolaani ylpeyttä tihkuen ja muistellen niitä tuskaisia hetkiä kun teki mieli heittää hanskat tiskiin. Nyt ollaan niin paljon voiton puolella, että uskallan jo vähän heittää onnen kärrynpyöriä. Siis heittäisin, jos osaisin.
 Enempää hehkuttamatta suuntaan vihdoin nyt nukkumaan ja päätin etten aio sanoa tässä postauksessa että vuorokauteen lisätunteja hetinytpian, mutta sanon sen kuitenkin. Lisätunteja vuorokauteen kiitos!!
Unta palloon ja sitten huomenna selvittelemään, mitä sitä sitten tekiskään juhannuksena. Oon kyllä sitä mieltä että mitä sitä talven tuloa juhlistamaan.. Masentaa kun illat alkaa pimenemään mutta ei murehdita sitä nyt. Tää alkas taas pälpättää kaikkea mahdollista, mutta nyt postaan ja poistun.

jenny. 6 kommenttia:

 1. mitä kaikkia palveluja teillä on tuolla kauneushoitolassa kynsien lisäksi? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit, sokeroinnit, kasvohoidot, ja jotain kylpylähoitojen tyyppisiä juttuja yms, kampaamopalvelut :)

   Poista
 2. oon ny jonkun aikaa seurannu sun blogia ja ny vasta uskaltauduin kommentoimaan.
  oot iha älyttömän kaunis muidu ja sul on ihania vaatteita & kenkiä:)!

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)