torstai 27. kesäkuuta 2013

Floral peplum and bad luck


Asukuvia...Jälleen! Ja samassa ympäristössä..Jälleen! Mua ottaa niin päähän kun joudun ottaa näitä kuvia sisällä samoissa tiloissa aina kauheella kiireellä. Isäntä myöskin on ihan totaalisen kädetön kameran käytön suhteen, että alta pois. Eli helpommalla pääsen, kun nappaan ne itse. 
Piste.
Vaikka ärsyttääkin.
Näissä kuteissa olin vähän shoppailemassa, tosin huijaan sen verran, että shortsien tilalla oli samanvärinen hame. Nimenomaan oli. 
Olin sovituskopissa sovittamassa jotain ja taistelin sovituskoppivihaa vastaan yltäpäältä tuskanhiessä ja taistelin sitä kaikkea räkää ja yskää vastaan, olin siis kipunen. Vetäsin hameen takasin päälle, joka oli tehty ohuesta joustavasta trikoosta.. Peplumin helma jäi hameen vetoketjuun, joka oli takapuolella. No, näillä hermoilla ja silmättakaraivottomuuden takia saatoin ehkä pärrätä ja vetästä vetoketjua vähän lujemmin, että perskele sentään, tukehdun pian tänne kopiin.. Ja räts. Koko vetoketju puoleen väliin persusta repes. Siinä sitten pientä paniikkia pukkas päälle. Voitte vaan kuvitella. 
Pakosuunnitelma: maksa ostokset, hipsi sadan pussin kanssa ulos, yritä pitää hame päälläsi, ja jos mahdollista niin, ettei pers vilku. Onneks oli peplumi niin se vähän pelasti tilannetta. 
Huom, vähän.
Kengät- F21
Shortsit- GT
Peplum- NewLook

Että sillä tavalla. Eipä ollut tätäkään tyyliä ilmastointiin ennen kokeiltu, mutta nyt voin taas vetää mun "must to do before you die"- listalta pois tämänkin kommelluksen.

jenny.


2 kommenttia:

 1. Ihana asu! Sulla on tosi kivoja vaatteita aina ja oot todella kaunis :)
  Apua toi hame juttu, oishan siinä varmaan vähän paniikkiin mennyt joka tyyppi .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti!:) Nojoo, olihan siinä pientä paniikkia pinnassa;D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)