torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu etc.

 Nyt tulee hyvin mun naamatäytteinen postaus, sillä aattelin kuroo parin päivän postaukset kiinni. Eli vappuasut sun muut tulee nyt. 
Koin vappuaattona hämmentäviä fiiliksiä. Ne, jotka on lukenu alusta asti, tietää mun ikäkriisistä.. Tiistaina noudin liiketilan avaimet ja hyvin "ylpeillä" fiiliksillä, kovin aikuismaisella asenteella höystettynä menin kaupasta hakemaan vapputarvikkeet, mitä nyt sit tarvittiinkaan... Siiderit kun ostin, ei kysytty papereita, ja tuttuun tapaani unohdin jotain ostaa ja kipitin sitten takaisin hakemaan vaahtokarkkeja ja noita paukkuserpenttiinejä. Ja ne on muuten K18. Ja kysyttiinkö multa paperit. KYLLÄ. Vaahtokarkkeja ja paukkuserpenttiinejä. 
"Paperit, kiitos"
Aina sitä oppii jotain uutta.

Note to self: Älä ota kuvia parin siiderin jälkeen..
 Note to self nro 2: Pue päällesi jotain mukavaa, jotain mikä ei hierrä kainaloitasi ja käsivarsiasi auki, ihan pienen pienelle ihottumalle. Kädet näytti ihan tautisilta. Viehättävää.
Note to self nro 3: Varaa itsesi laittamiseen ja vaatteiden päättämiseen ainakin 2 tuntia. Muuten ketuttaa, jos esimerkiksi vedät päällesi paljettitopin, jonka joudut vaihtamaan kesken illan, koska kipu on vaan liikaa. Ja joudut kävelemään niinkuin jotkut teinipojat "appelsiinit kainaloissa". Tai sitten näytät samalta kun tyypit jotka ajaa crossimopolla kädet koholla se hieno turvatakki päällä. Siltä mä näytin. Kunnes luovutin ja pyysin Jenniltä lainaksi jotain. Siinä tilanteessa muovipussikin ois kelvannu.. Sain mustan peplumin.
Itse vappupäivänä mentiin sitten äitin ja isin luo vappuruualle. Nam nam. Ja tälläseellä meiningillä menin sinne. Eikä ollu dagen efterii.
Nuttura on kyl kaikkien aikojen paras ratkasu jos ei jaksa pestä tukkaa tai on kiire eikä kerkeä selvittelemään baaritakkutukkaa. Tennissukka päähän ja pari (...17kpl) pinnii, kilo lakkaa ja käytännössä pari avioeroa ja pari maailmanloppua tohon tarvitaan. Ja yksi hammasharja vauvakarvoille. 

Jenny.14 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ihana blogi!:) sitä kysyisin, että noissa kuvissa sulla on kahta eri huulipunaa vaaleenpunasta ja pinkkiä niin minkä merkkisiä ja sävysiä ne on? On niin ihanan värisiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Vaaleanpunainen on Lumenen sävynro 5 Lilac Nude ja noissa pinkeissä käytän kahta eriä. Eka kerros Gosh 43 Tropical pink ja siihen päälle laitan IsaDoran 55 Chich Ceriseä.:)

   Poista
 2. 10 kursivoitua sanaa tässäkin tekstissä? Mitä hienoa siinä nyt on niitä käyttää :D on meinaa niiin ärsyttävä lukea koko tekstiä ku joka toinen sana kursivoitu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan tosi jos sulla ei oo muuta valitettavaa niin jätä lukematta :DD Joillain ihmisillä on näköjään heikko ärsytyskynnys jos ei ymmärrä korostusta joidenkin sanojen kohdilla.:))

   Poista
 3. Taitaa olla aika vähän kaunokirjallisuutta/yhtään mitään muutakaan lukenut tämä henkilö jota kursivoidut sanat ärsyttävät ja joka ei ymmärrä näiden sanojen sanojen merkitystä.. Mun mielestä ne tuovat tekstiin hieman persoonallisuutta, varsinkin kun niitä näin osaa käyttää oikeissa kohdissa !

  VastaaPoista
 4. Sä osaat niin hyvin sekoitella vaatteita keskenään,eri materiaalit,värit + asusteet ja kaikki näyttää todella tyylikkäältä.Löysin blogisi sattumalta mutta jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
 5. Sinut on haastettu! :)
  http://mistaonpienettytot.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihana asu tuo jälkimmäinen! :)

  VastaaPoista
 7. Kiukuttaa ihan kamalasti kun päivität niin harvoin :D tai sit mulla ei oo muuta elämää ku sun blogis......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D Mulle tuli oikee huono omatunto kun piti eilenkin päivittää mut olin niin poikki ettei tullu mitää, mut asia korjantuu: tänään tulee tekstiä!!

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)