tiistai 14. toukokuuta 2013

Outfit inspiration

 Pitkän työpäivän ja ihanan kesäsateen inspiroimana aattelin julkasta ekan osan tästä hame inspisjutusta. Alotin valkosesta pitsihameesta. Mulla oli viisi asukokonaisuutta, mutta yhden onnistuin tavalliseen tapaani hukkaamaan totaalisesti.
Kengät ei oo todellisuudessa noin siniset ja paidan raidat ovat oikeasti tummansiniset ja noi on ihan samanväriset mut eipä kuvassa tietenkään voi niin olla:):)
 Tittidiididiii, siinä ne oli! Mitä tykkäsitte? Onko jotain mitä tahdotte lisää, esimerkiksi koruja enempi kuviin? Tai haluatteko nähdä jonkun asun päällä, hiuksineen ja meikkeineen kaikkineen? Vaatteet näyttää niin olemattomilta tolleen hylättyinä lattialla, että mielipiteitä tulemaan vaan.

 Ja toiseks mun on pakko julkasta yks kuva 2 vuoden takaa, en meinannu itteeni ees tunnistaa. Löysin vinon pinon vanhoja kuvia, joita naureskelin joku ilta ittekseni. Kamalaa katsottavaa. Kuvista huomaa miten nopeasti aika menee ja miten nopeasti ite vanhenee. Itsehän en oo vanhentunu päivääkään, onneks. 
Eeiku..
ahaha mikä beibifeissi!
' Toinen jalka haudassa '
 Odotan kamalasti lauantaita. Sillon tulee euroviisut, jeejee, kisakatsomo pystyyn, pientä purtavaa ja ehkä jotain ilolientä, chatroulette, koska kumminkaan sinne baariin ei taaskaan jakseta lähteä. Tai ei ymmärretä lähteä ajoissa. Vappunakin olin baarissa noin 50 minuuttia, ennenkuin lähdimme Jennin kanssa hesen kautta kotiin. Sen siitä saa kun on alkanut baareilemaan jo alaikäsenä, ettei enää nappaa. Lauantaina tapahtuu myöskin jotain muuta kivaa! Jos suunnitelmat menee yksiin, mitä mun kohdalla harvemmin tapahtuu...

Jenny.

10 kommenttia:

 1. Upeita asukokonaisuuksia! Sulla on kyl pettämätön tyylitaju. -kateellinen olen ;)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä olis kiva nähdä kans asuja sun päälle meikkeineen ja hiuksineen kaikkineen :) Ihana toi seilori tyyppinen asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Okei, pitää kuvata joku päivä jostain asusta.:)

   Poista
 3. Mistä toi ankkuriteepaita on? :) tällasia lisää!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mulla olis postaustoive. Olis kiva jos tekisit postauksen sellasista jutuista, mistä et yhtään tykkää. Liittyen siis tyyliin. Esim. minkälaista vaatetta et ikinä laittais päälles, millaista meikkiä et koskaan käyttäis jne. Siinä vois olla myös sellasta, mitä oot joskus inhonnut, mutta myöhemmin oot oppinu tykkäämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaude vau mikä idea! Ehdottomasti tulen toteuttamaan.:) Kunhan saan kerättyä tarpeaksi materiaalia!

   Poista
  2. Jes, mahtavaa, jään innolla odottamaan! :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)