perjantai 10. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Sori, sori ja anteeks! 
Oon ollut ihan hirmu kiireinen töiden, pienten hermoromahdusteni, leuan kraaterifinnin ja tietty remontin takia. Ja sen takia en oo myöskään saanut kirjotettua, ettei ole yksinkertaisesti ollut mitään kirjoitettavaa. Oon vaan tehnyt töitä, eikä sillä, että ois ollu mitää postausideoitakaan! Mä kaipaan niitä teiltä, jotka tätä blogia lukee. Haluun kirjottaa asioista, jotka teitäkin kiinnostaa. Onko toiveissa lisää vaatepostauksia, meikkijuttuja tai jotain muuta? Yritän toteuttaa kaikin tavoin toiveitanne, kunhan niitä saisin. Outfit inspiration- kuvia oon kuvaillut nyt niiden hamosien kanssa, ja aion niitä pikkuhiljaa julkistellakin.

Mutta mitä muuta?! 
Kertokaa, tahdon tietää.
    Mun hermoromahdukset sai mut sekoomaan ja tekemään jotain, mikä saattaa lieventää erästä mun pakkomiellettä. Se selviää näistä kahdesta alemmasta kuvasta. Mikä mussa on erilaista nyt? Huomaatteko eron?
Hyvä vaan, jos ette huomaa, koska elämä on pinnallisilta puoliltaan taas niin vaikeeta.

Nyt lähden värjäilemään Anniinan hiuksia. Vetyperoksidi, täältä tullaan. Kivaa viikonloppua kaikille.<3

Jenny.
Ps. Toi leuan kraaterifinni ei oo se mitä tarkotan....

17 kommenttia:

 1. Upeat kynnet nuo toisteks viimeiset :) kelpuuttaisin itellekki!

  VastaaPoista
 2. Heippa ! Kiitos mielenkiintoisesta blogista :)

  Miten olis jos tekisit jonkun hiuspostauksen esimerkiksi kampauksista, tai kuvaisit kuva kuvalta miten laitat sun hiukset arkipäivisin ja juhlaan, millaisia tuotteita käytät jne?

  Tai postaisit lempivaatteistasi ja kengistäsi?

  Haluaisin vielä kysyä tekemistäsi kynsistä (jotka ovat muuten mahtavia!). Miten saat värigeelin pysymään noin siistinä rajana ilman, että se lähtee valumaan? Entä mistä tilaat kynsituotteesi? :)

  - Annica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi :)
   Ideasi on otettu talteen;) Kynsituotteet tulee tukuista ja en tee mitään erikoista kun teen rajan, sudin vain.:)

   Poista
 3. Hmmm? Ei pidennyksiä? ;) -janina

  VastaaPoista
 4. Hiustenpidennykset poissa? :)

  VastaaPoista
 5. Video! Tai meikkijuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Meikkijuttuja on tiedossa, kunhan saan uudet tuotteet käsiini.:) Videon tekeminen ei multa oikeen luonnistu vielä ainakaan;D

   Poista
 6. Sä kun näytät tilaavas suurimman osan vaatteita netistä, ni voisit tehä jonkunnäkösen vaatepostauken liitettynä nettikauppasivuihin ja esitellä

  VastaaPoista
 7. Niiden hyviä ja huonoja puolia (toimitukset,hinnat jne.) Tiedät varmaan niin monia eri sivuja, että varmasti joka lukialle löytyisi uusi nettishoppailu paikka :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teen. Joo, voisinhan mä parista paikasta tehdä, joista eniten tilaan.:)

   Poista
 8. Voi ihana kun kuulin tästä sun blogista, aivan todella upeita kynsiä ja niistä saa inspistä itsekin! Vaikka noin upeita kynsiä harvat osaa edes tehdä :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)