tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hairstyles

 Huomisen kampaamokäynnin inspiroimana päätin näyttää hiusvärejä-, ja tyylejäni vuosien varrelta. Kuten meillä kaikilla, myös minulla on niitä "ei niin onnistuneita" tukkia. En jaksa kaivaa kaikkia niitä epäonnistuneita blondauksia, tiputukkia tai purkkapehkoja, koska jokainen, joka vetyperoksiidin kanssa on pelleillyt, tietää lopputuloksen. Eli mulla on usein ollut oranssi-kelta-valkonen tukka. Koska toi karvan väri on tosiaan joskus ollut joka toinen päivä musta ja toisena blondi. 
Huhhuh! Nyt virheistä oppineena (:D) voi vaan kauhistella sitä identikriisin määrää! 

Ja tukkaan hassattua rahasummaa.....
Haha, vielä on oma tukka päässä, ja ikää taitaa olla 14-15v. Tää oli sitä aikaa kun My Chemical Romance tai Tokio Hotel oli "se juttu"....Liekö niillä ollut vaikutusta tukan väriin. Kiva pehko.
Tää tukka oli alaselkään asti olevan tumman tukan vaalennuksen tulos. Tollanen V.Beckham tukka. Ihan kiva se oli 2 viikkoa.
..Edellisestä kuvasta tainnut mennä kuukausi, blondaus lähteny käsistä mut tukka kummasti kasvanu;D Eli jatkeet tuli kehiin ja toi tukka oli jotain niin kamalaa. Valkonen on niin epäaito. Yäk. Kiva kun noi pidennykset on tollaseet vaaleenruskeet...:)) 
Kuvan valo vääristää, mutta tässä tukka oli ihan valkonen oikeasti. Sarjassamme "miksi *piip* kukaan ei voinut käskeä katsomaan peiliin ja ostamaan uutta hiusväriä!!" Kiitti kamut.
Pidennykset ja itse leikkaama otsatukka. :)...

Ilmeisesti taas blondaamassa.
Joo.
Oma tukka. Värjätty pienissä tiettekyllämitätarkoitan juhannusyönä. Olin jättänyt myös hienoja vaaleita raitoja joukkoon, jopa sellaseen kaistaleen niskaan. Se, mikä on edelleen epäselvää, on se, että mistä noi värit mulle ilmesty sillon?
Pari kolme vuotta sitten kun haettiin mun nykystä tukan väriä. Kampaajalle näytin kuvaa tukasta  ja mun ihan blondista tehtiin tällänen, vaikka piti olla sellanen kun mulla on nyt. Melkeen oli nappisuoritus. Kehtasin jopa epäillä ääneen, että millees tästä nyt näin tumma tuli. Kampaaja vastasi "Itse halusit ruskeeta"- Joo, raitoina, kiitos.
Tää on viime vuodelta. Päätin oikeen repästä! Tykkäsin ja tykkään tosta ihan hirveesti vieläkin. Värin ylläpitämiseen meni hermo mutta.. nyt kun miettii niin <3 
Tukka oli väriltään rubiikin punainen, eli vähän sellanen punanen+pinkkisekotus. Kuvissa näyttää aika punaselta.

Jos joskus lähen vielä kokeilee noita "shokkivärejä" niin ehdottomasti nappaan inspiraationi noista kahdesta kuvasta. Kesäks houkuttelis kyl aikas paljon..;)
Niin joo, Christina Aguilera on mun girl crush. 

Ja jottei ihan vakavaks mene, Jenny 12-13v "haluan permanentin"- Sitä saa mitä tilaa, ja tukka poikki 30cm. Kampaaja vähän arvioi väärin senjonkun aineen, kun mulla tota karvaa on vaikka muille jakaa. No.. Se sit vähän kärvähti ja pesulaari oli tukossa.
Onneks en muista tilannetta juurikaan.

...Jostain kumman syystä.

Huomista odotellessa,

Jenny.

12 kommenttia:

 1. Sä voisit ehkä tässä blogissas esimerkiks kertoo enemmän itestäs ja muutenkin tehdä pari haastetta (joita löytää muista blogeista) Voisit tietysti myöhemmässä vaiheessa järjestää pieniä arvontoja/kilpailuja lukijoiden kesken. Myday olisi myös kiva :) Muuten tykkään sun blogista hirmuisesti ja olet kyllä kaikin puolin niin vallottava persoona !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideasi on kuultu ja laitettu korvan taakse:) kiitos=)

   Poista
 2. pitää aina erikseen tulla kattoo ootko kirjotellu mitään uutta, ku sun postaukset ei ilmesty tohon blogilistaan :((, tyhmä bloggeri.

  + söpö vika kuva : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks ihmeessä se ei näy siellä :o

   Poista
  2. poistin sen listasta ja lisäsin uudestaan. silti ei mitään! :(
   nooo mutta pitää aina tulla kattelee sit et jos on tullu uutta :)

   Poista
  3. No onpa tyhmää!! Onkohan muilla sama ongelma? Miten sen vois ratkasta;D

   Poista
  4. Mulla!! Ootko vaihtanu blogis osoitetta tota blogspot.fi systeemiä? Voi johtuu meinaan siitä, ettei näy enään bloggerissa :(

   Poista
  5. Näkyyköhän nyt? Säädin vähän;D

   Poista
  6. Mullakaa ei näy!

   Poista
  7. Hei emmää kestä! Mitä ihmettä tän kans pitäs tehdä??

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)