keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

And I was like Hi my name is whatever you call me


 Eletään kamalan jänniä aikoja. Oon kauhuissani, innoissani, kauhuissani ja taas kerran innoissani. Ahdistaa ja ei ahdista. Ja sit taas ahdistaa. Enempää en vielä kuitenkaan voi kertoa, vaikka haluaisin. Kaikki jutut on niin alkutekijöissä kuitenkin vielä.. 
Joteeeen, sitten siirrytään ahdistuksesta innostukseen, eli uusiin popoihin. Noudin nuo eilen postista, nellyn kenkät siis kyseessä. Oon ehkä mummoutumassa, mulla matalat kengät? Tai sitten oon vaan kyllästynyt siihen korkkarien aiheuttamaan jalkasärkyyn, joka tulee kun shoppailet pari kolme neljä viisi tuntia.. 
 Oon muuten pohtinut päätäni puhki ja miettinyt mitä ihmettä postailisin.. Kun ei teiltäkään oikeen irtoa mitään. Ja ketään ei kiinnosta "moi, kävin tänään kaupassa ja ostin maitoa, ei mulla muuta, moi"- postaukset. Niitä saa lukee ihan tarpeeks facebookissa. Mut niitä alkaa tulemaan tänne, jos ei tähän saada mitään muutosta. Joten, tutkein vaatekaappejani, jotka ihan tosi siivosin tänään! Kuvamateriaalia todisteeksi äitille.

Oottakaas vaan, huomenna tää onkin jo ihan normaalitilassaan: vaatteet lattialla ja totaalisen hävityksen jäljiltä koska...
...Niin. Ja taas se punainen lanka katos. Mulla käy usein niin, kun ois kiire ja muutama minuutti aikaa, että hei, ne vaatteetkin pitäs päättää, niin juuri sillon luovuus, inspiraatio sun muut motivaattorit vetää nollatoleranssilla; "huppari ja leggarit, huppari ja leggarit!!" Tässä asiassa en voi olla ainoa laatuani. Ajattelin, että kuvaisin esimerkiksi hameen kanssa pari kolme erilaista kokonaisuutta, joista te (ja minä luonnollisesti) voisitte ottaa inspiraatiota. Onkohan tää liian helposti taas selitetty. Eli esimerkiksi tohon hameeseen yhdistelisin parilla eri tyylillä asusteita yms. 

Jos idea avautu, niin miltä kuulostais?!


Jenny.

22 kommenttia:

 1. Joo tee ihmeessä sellasii juttuja jossa yhdistelet asuja ! Niistä saa hyvii vinkkei ja inspiraatioo omii asuihinki :)

  VastaaPoista
 2. Mua kyllä kiinnostais lukea ihan sun normi päivästä vaiks se sit olis se "ostin maitoa kaupasta" :D ne jutut kun yhdistää näihin inspiroiviin asukuviin tai vaikka hiustenlaittoon, ni trés bon!

  Tai jotai meikkijuttuja, sun meikki on aina tosi luonnollisen näkönen, että ois kiva jos vaikka kuvaisit meikkipussis sisältöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, okei ;D Pidetään mielessä jos johonkin väliin kertoisin kauppareissusta;D ajattelin, että voisin tehdä videonkin ihan meikistäni, jos oppisin olemaan luonteva ja jos vähän ois ruskettunut siihen mennessä niin erottus valkosest seinästäki !

   Poista
 3. Selailin tossa postauksia taakseppäin ja siellä oli ainakin pyydetty kynsien teosta, meikkaamisesta ja hiusten kihartamisesta videota sekä kosinta ja matka(?) postauksia. Et siinä olis ideoita...joku niistä olis kiva saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tohon videotouhuun "uskalla" vielä lähteä:D videoin jo kerran tukan kihartamisen, mut kun katoin sen niin meinasin kuolla myötähäpeeseen :D Ei oo oikee luontevaa vielä ton kameran eessä oleminen;D Ehkä mä vaan pikapikakelaan sen ja en puhu mitään. Matka-ja kosintapostaus on tekeillä;)

   Poista
 4. IHANA TOI ALIN ASU!!!
  mista muuten oot ostanu mustat farkut, hameen ja tikru paidan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on Zarasta, hame ja tikrupaita on NewLookista:)

   Poista
 5. semmonen vaihe-vaiheelta kuvapostaus meikistä!! :)

  VastaaPoista
 6. Mistä toi tiikeripaita on :)?

  VastaaPoista
 7. joku hiuspostaus olis tosi kiva ! :)

  VastaaPoista
 8. Ihania asuja! :)

  ja todella komeasti tuota vaatteiden säilytystilaa näyttää sulta löytyvän! olisipa itselläkin..

  ♥ jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo, onhan tota tilaa, mut kuten näkyy niin lisää tilaa tarvis saada.. Tai sitten viedä kirpparille osa;D

   Poista
 9. Ois kiva ku merkkaisit aina kuvan alle, mistä vaatteet hankkittu, niinkuin ensimmäisissä postauksissakin :) T. Blogia alusta asti seurannut ja siitä nauttinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä yritän kovin muistaa sekä a) kirjoittaa ne ja b) mistä ne on:D

   Poista
 10. meikkipostaus olis kiva, vaikka arki- ja juhlameikki :)

  VastaaPoista
 11. Ois ihan mahtavaa jos pystyisit tekeen joskus kynsi postauksen, eli miten teet kynnet alusta loppuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo..;D saattaapi mennä tovi siihen postaukseen mutta joo, ehkä jossain vaiheessa:)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)