keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Amarillo outfit x2

Jahas, ja niin lahjakkaasti taas mennyt pari päivää, ettei oo meikäläine kirjottanu mitään! Mun piti kirjottaa illalla ajoissa, mut sitten tulikin lähtö Amarilloon herkuttelemaan tyttöjen kanssa. Ruuan suurena ystävänä en voinut kieltäytyä. Ei sillä että seurassakaan ois mitään vikaa ollut. Nyt kun tässä kiukuttelen näiden kuvien lataamisen kanssa niin tuli mieleen, että tiedättekö sen fiiliksen, kun oot niin väsynyt ja kun laitat silmät kiinni, niin alkaa armoton polttaminen ja silmien vuotamien? Sillon tietää, että pitäis olla ottaas unta palloon, mut ei. 
Tai sitten vähentää piilareiden käyttöä.. Mutta kun lasit ei tähän päähän sovi ei kirveelläkään! Laseista puheenollen.. Ostin viime syksynä(kö) kahdet monitehosilmälasit, mustat ja läpinäkyvät. Kun halvalla muka sai. Sitten kävi niin, että muutaman kuukauden käytön jälkeen läpinäkyvät katosivat kun pieru saharaan. Ei löytyny mistään! Oli kuitenkin joulusiivousta, muutenvainsiivousta ja synttärisiivousta ja ja ja..kevätsiivousta, eikä missään. Ja mitäs käykään pari päivää sitten. Etsin mun mustia silmälaseja. Matkalaukusta, silmälasikotelosta, sohvan alta, jääkaapista, vessasta ja niin edelleen. Eikä missään. Pieni paniikki iski siinä, et pitääkö oikeesti nyt olla sokeena kun pieni myyrä? Kunnes tajusin katsoa sängyn päädyn taakse. Sieltä löyty sitten ne läpinäkyvät lasit. Mustat on edelleen hukassa. 
Kuinka niin mun tuurille tyypillistä?
Olin viime viikonkin keskiviikkona rilloilemassa, ja tässä on asukuvat siltä kerralta ja eiliseltä.

 Eilisen asu


Innostuin jopa vähän tekemään tälle tukalle jotain muutakin kun peruskihartamaan, ja laitoin tollaseet letit. En oo ihan sata tykkäsinkö niistä, mut kokeiltu ainakin on. Nyt vois mennä nukkumaan vihdoin, joskos tää jo polvissa roikkuvien silmäpussien kasvattaminen loppus. Joo, herätys aika aikaseen ja kello on yks yöllä. Hyvällä mallilla.

Mitä te tykkäsitte leteistä? :)

Jenny.

4 kommenttia:

 1. Letit on I H A N A T ! Ne antaa tukkaan kivan säväyksen. Saisit useemmin laittaa itelles kivoja kampauksia ja ladata kuvia tänne, kun näköjään kerran osaat ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoin laitan mitään kampauksia, mutta toki kuvaan ne, jos innostun! Kesää kohden luulis nyt ainakin;D

   Poista
 2. Miten oot tehny noi letit ? =) ihanat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin parin sentin levyset karvat tosta puolesta välistä päätä, letitin, ja "nostin letin" toiselle puolelle päätä ja pinnillä kiinni! Olipas selkee..:D Kuvilla sais ehkä paremmin selitettyä.

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)