lauantai 16. maaliskuuta 2013

Wknd

Eilen oli vähän tyhjä pää ja en saanut kirjotettua mitään. Sitten eksyin vähän kattelemaan vaatteita.. Laskupinossa ekana olisi n.150€ sähkölasku ja ai että, miten sen maksaminen onkin niin kamalaa ja vaikeeta, turhauttavaa ja sitä vaan pitkittää.. Joskus jopa eräpäivän ohi. Mutta sitten, löyty eräästä nettikaupasta kivat housut.. kiva paita.. kivat kengät.. kivat toi tää ja toi. Ja näin ollen se 150€ hujahti silmissä kun onnellisesti klikkailin tavaraa ostoskoriin. 
Miksi, oi miksi, on niin helppoa tilata vaatteita tai esimerkiksi kenkiä samalla rahalla joka olisi varattu laskuihin? Mä pohdein tätä ja päädyin todella järkevään lopputulokseen. Esimerkiksi sähkölaskun summalla ei periaatteessa saa mitään, tarkoittaen tavaraa, sellasta käsin kosketeltavaa. Ainoostaan valoa kotiin ja lämmintä vettä, mutta se on eri asia. Vaikka ei oo.
Selkeetä?

Eilisen vaatekuvia.
 

Tein tänään poikkeuksellisesti parit kynnet.:)
Tänään me aiotaan viettää ihan perus koti-iltaa vaihteen vuoksi. Haettiin karkkia, pizzaa ja leffoja, nam nam. Mättöilta!
Huomenna on sitten kevätsiivous, niin saan teille kuvaakin kodista, ja saatan jopa kuvata kengät läpi;)

Kivaa viikonloppua kaikille<3

Jenny.

//It's funny how easy it's to order more clothes when you have bills to pay. I think it's more fun to order something than pay a bill. Am I right?! There you can see my yesterday's outfit. Today's plan is to spend time with my love. Eating candy and watching movies. Good time! Tomorrow I have spring cleaning and then you'll get pics of our home:)
Have a great weekend<3!

4 kommenttia:

 1. Kiitos, ihanaN positiivinen ja persoonallinen blogi! Kun nyt löysin, niin oli pakko lukea alusta loppuun.

  Mulle heräs sellanen kyssäri, että aiotko vielä opiskella jotain tulevaisuudessa(mitä?) tai kun ilmeisesti oot lukion käynyt? kirjotitko ylppäreissä hyviä arvosanoja? :)

  Odottelen innolla uusia postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :)
   Nooh.. aikomus on lähteä opiskelemaan, sitten kun olen 100% varma mitä haluan ja olen tarpeaksi motivoitunut. En oo oikeen innostunut ajatuksesta opiskelijaelämä :/ Valmistuin pari vuotta sitten lukiosta kyllä:) Kirjotin ihan ok paperit siihen nähden että lukematta mentiin koko lukio läpi ;D
   Kiva jos jäät seurailemaan:)

   Poista
 2. Ah noi housut ja toi musta toppi <3 saako udella, että mistä ne on :) ? Ps. Ihana blogi ja ihana sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Housut Zarasta ja toppi muistaakseni Newlookista :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)