tiistai 5. maaliskuuta 2013

New cameraaaaa!!


           Eilen oli kyllä sellanen maanantaimasis, että oksat pois. Kiukutti ja suututti. Olin (LUE: olen) ihan kamala pirttihirmu. Tänään oli kuitenkin parempi päivä, sillä testailin uutta kameraani, ja voi hyvänen aika! Olen rakastunut. En ookkaan vähään aikaan sijoittanut 715 euroa yhtä hyvin. Jos siis ei lasketa veroja ja Korsin laukkuja..
Olen aina ollut Canonin kameroiden puolestapuhuja, mutta nyt jos joku kysyis, "niin mikä Canon?" Nyt on SONY! On ja pysyy. 

Onneks en äsken tarkistanu oliko se se.
Överi-iloinen omistaja:D

Valokuvauksesta piti joskus tulla ammattini. Mutta se sitten jäi jostain syystä. Tämä kamera sai taas sen fiiliksen nousemaan, että oliskin siistiä nousta aamulla auringonnousun aikaan kuvailemaan.
Hyvä uskotella tollasta. Ei tule tapahtumaan, ikinä.


Nyt kehtaakin julkasta kuvia eikä tarvi pyydellä anteeksi kuvanlaatua. Että mä voisin hehkuttaa tätä pientä mekaanista vehjettä vaikka kolme tuntia putkeen, mutta teijän lukeminen loppus tähän.

Tein mä tänään töitäkin.
Ai mitenniin lepardi-kuvio on nyt se juttu?!

Sit tulee kuvaa päivän rytkyistä!

Kaulakoru- Forever21
Paita- VeroModa
Hame- VeroModa
Laukku- Michael Kors
Korvikset- GT

Asussa ja asusteissa on jo vähän kevään tuntua, vaikka ulkona ei todellakaan siltä näytä, enää. Kaivoin kaapista jo kaikki kevättakit ja muut vaatteet, että jee, nyt ei tarvi hukuttautua kuuteen vaatekerrokseen. Conssit jalassa menossa ulos, ja lunta tullut nilkkaan asti. Voitte vaan kuvitella sen fiiliksen. 
"Jee".Huomenna esittelen uudet korkokenkäni<3

Jenny.


//Yesterday I was so mad and crazy housewife. I'm always:D But today it was better. I tested my new camera and I'm so in love. I have always been on Canon's side but this time I need to say Sony rock's! This camera is so amazing. The best way to spend 715 euros.
There was a time I thought I'll be a photographer. But I lost that passion. After I used this camera the passion came back for a little while. It went away in a second when I realized the fact that I'll never go out to take a photos in a sunrise. Never again.
In my days outfit you can see a bit of spring. I almost believed it is really coming but after I was wearing Converse shoes and I went out where was snowed more snow, I gave up. My feelings was like "yay".
Tomorrow I'll show my new high heels. Before that I supposed to wake up at 7:00. Not a joke.

14 kommenttia:

 1. Meikkaatko joka päivä itsesi 'tohon kuntoon' vai meikkaatko vain kuvia varten? Entä minkä verran kulutat meikkeihin yleensä? Esim kuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivä sama lookki, aika tylsää eikö! Puuteri naamaan, ripset, kulmat, luomarit. Veikkaanpa että aikas monella on sama kaava;)

   Poista
 2. ok :) entä käytätkö perus merkkejä lumene, rimmel yms....vai jotain kalliimpia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo silleen mitään yhtä vakkaria, vaan ainoostaan toi puuteri. Se on vähän kalliimpi, Sensai, muistaakseni 38e uusi paletti mutta toisaalta se kestääkin n.3 kk. Lumenen kulmakynä, make up storen luomarit (oon vasta opetellut niitä käyttämään:D), ripsari on joku vaan aina :) valokynää jos käytän niin lumenen. Nestemäinen rajauskynä, oisko lorealin..:)

   Poista
 3. voisiks joskus tehä tutriolin tai videon kun teet kynsiä? ja miten teet leopardit? siis onks ne jotkut tarrat vai kynsilakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, miksipä ei vois tehdä jumpaa kumpaa :) Leopardit on ihan käsin tehty, kynsilakalla. En käytä töissäni tarroja tai mitään sapluunoita.

   Poista
 4. sä teet kyllä älyttömän upeita kynsiä! kuinka kauan oot niitä tehnyt? :)
  ja joku tutoriaalipostaus / video kynsistä ois ihan huippukiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) 3-4 vuotta, jotain tollasta. Joo! Mä yritän kehitellä jonkinlaisen jossain vaiheessa :)

   Poista
 5. apua, rakastan tätä sun blogia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Vaikka aika alkutekijöissähän tää vielä on =)

   Poista
 6. Olis kiva nähdä kuvia ja saada postaus teidän kämpäst! näyttäää nii kivalta! mistä löysitte? :)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)