tiistai 26. maaliskuuta 2013

Multicolor
Jokanen nettishoppaaja tietää sen ketutuksen määrän kun tilaamasi housut ei ookkaan oikeeta kokoa. Tai oikeeta kokoa, mutta ei vastaa kokoaan. Mulle on käynyt niin kolmesti. Viimeksi eilen.

Löysin netistä ihanan vaalean beiget leggarit, jossa oli nahkapaikat. Koko uk10, eli 38/M.. Juu ei. Jäi nilkkojen yläpuolelle eikä senttiäkään enempää. Arvioitiin asiakkaan kanssa tänään housujen oikeaksi kooksi xxs-xs. 
Paino sanalle arvioitiin.
Sitten ne uudet keltaset housut, chino-tyyliset. F21 on aikas pientä kokoa joten otin kokoa L. Olivat oikein hyvin istuvat ja napakat. Täydelliset housut, vieläpä värissä keltanen. Mietein että näitäpä pitääkin tilata lisää hyvän laatu-suhteen ansiosta. Niin pehmeetä ja mukavaa kangasta. Ei purista eikä tursu. Koin pieniä rakastumisen tunteita. 
Housut olivat kaikkea tuota tosiaan sen 20 minuuttia.
 Sitten huomasin että jalassani olivat pussihousujen ja lökäreiden yhdistelmät. Ryppyä ja polvipussia. Ei tää kokemus ainakaan vahvistanut mun rakkautta keltaseen.
Ja eilen saapuneet Soaked In Luxuryn paljettileggarit (kuvaa huomenna). Ah niin rakkausrakkausrakkaus housut. Kokoa M. Viimeksi saman valmistajan ostamani housut oli pienet samaisessa koossa. Vedin innoissani housut jalkaan ja katoin peilistä. En tie oisko pitänyt nauraa vai itkeä. Perse roikku ja jaloista ois saanu ottaa ainakin 3cm pois ja pituutta sellaseet 12cm. 
Ne oli kimaltavat mummukalsonkit. 

Onko kellään yhtä hyviä kokemuksia, vai kannanko edelleen "maailman huonoin tuuri"- titteliäni yksin?


Ne, jotka mua seuraa instagramissa (löytyy nimellä jenyn) näkikin jo kuvaa tästä mun uudesta kaulakorusta. Kun näin tän korun, tiette kyl sen fiiliksen. Se vaan iskee, kun se iskee. Ja se oli saatava. Kuinka kiva toi on kesällä jonkun valkosen topin ja iiiison mekon, jonka helmat hulmuu.. Määä en kestä kun tota lunta vaan tulee ja tulee ja tulee. No mutta! Huomenna todennäkösesti julkasen kuvia parista kevät/kesäasusta, joita en malta odottaa, että pääsen käyttämään ihan oikeasti, ULKONA.Vähän korufiilistelyä. Tosiaan, kun pääsee tosta juurikasvusta eroon (pian!!) ja saa vähän väriä pintaan niin korut pääsee oikeuksiinsa.
Haluun etelään.

Enkä tarkottanut Tallinnaa.

Jenny.

//Do you know that annoying feeling when you think you've found the perfect pants and then you'll notice that them sucks when you've used them for like 20 minutes? I've been there three times. There you can see my new necklace which I introduced already in instagram (you'll find me there "jenyn").

5 kommenttia:

 1. Oih, mistä toi ihana kaulakoru on?? :))

  VastaaPoista
 2. Ihan täydellinen koru!! :) Ja joo, tuttu toi nettishoppailufiilis, on muutamat vaatekappaleet tullu palauteltua kun ne on ollu ihan syvältä istuvuudeltaan :D Ihana blogi, liityin lukijaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nii kamalan huono palauttaa niitä..;D hups. Kiitos ja tervetuloa;)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)