sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

More red!

 Hopee ei oo häpee vaikka se hävitäänkin. Mut ainaki me kannustettiin kovaa! Pelissä tapahtu just sellasia asioita, mitkä voi tapahtuu vain ja ainoostaan Helsingissä. Oli soihtuja katsomossa, vaikka ei sais olla, oli tuomarinpilli katsomossa, älyhoi, joku sai päähänsä viskoo niitä soihtuja kentälle, no kaimma ne nyt sit räjähtää, ja tuomarit ei keskeyttänyt ees peliä. Joku stadilainen yleisöstä visko kentälle myös toisen pallon. Joku vois sanoo et katkeran puhetta, mut njäh, häviö tuli koska Narukerä pelas tällä kertaa inan verran huonommin.


 Aika hyvä banderolli! Sai paljon katseita.. Kuka lie kirjottanu! (mitään en allekirjoita:D)


Jatkupa tuo punaseen pukeutuminen vielä tähänkin päivään! Tai no, kaikkihan lähti tosta piposta.. 
Ja likasista hiuksista.

 Pipo- H&M
Kello- Michael Kors
Rannekoru- Michael Kors
Kaulakoru- NewLook
Aurinkolasit- GT
Paita- Asos.com (?)
Liivi- eBay
Clutch- Turkki

Meidän piti mennä Amarilloon syömään, mutta sitte ei vaa mentykkää?
Selkeetä
Sen sijaan tehtiin sitten kotona herkkuruokaaaaa!
Ja juotiin tyylikkäästi pespimaskii viinilaseista.

How classy. 
 Namnam


Oon tässä pari päivää jammaillu Nylon Beatin biisejä (älkää kysykö), ja nyt tuli isännälle kuulemma hermo täyteen? Ainakaan mä en saa laulaa biisien mukana?! Mut mitä, häiritseeks se muka hänen lohikäärmeentappoloitsutaikablaablaapeliä? 
Tuskimpa.
 Enempi toi sähinä telkusta häiritsee mun herkkiä korvaluita. 
Ja noi kaikki valot saa epilepsiankin puhkeemaan.

Joku kaunis päivä lähtee koko pleikkari.. Tai mies.

Jenny.

//Our team Narukerä didn't win gold, but silver is not bad either! In that game happened so many things that supposed not to happen in a bandy game.
Today I continued to dress in the red which is Narukerä's colour. The whole outfit idea came from that cap.. And my dirty hair.
We had in out plains to go out to Amarillo to eat. But we didn't go, I really don't know why:D Instead we ate home and drank pepsimax from wineglasses. How classy.

5 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! mistä oot ostanut ton Korssin rannekorun ja paljonko se makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Tilasin muistaakseni ihan suoraan Korssin sivuilta (tai sit se oli joku muu sivusto mistä oli pirun vaikeeta saada tilattua Suomeen:D), ja muistaakseni 95 dollaria, eli joku 70-75€.:)

   Poista
 2. Heeeei! En tiedä muiden mielipiteitä mutta mun mielestä sun vaatekokonaisuudet vaikuttaa jotenkin epärealistisilta, tai siis liikutko oikeesti noissa vaatteissa kaupungilla yms....? Kun kerrot että 'päivän asukokonaisuus' ni laitatko ne päälle vain kuvia varten vai miten :/ ottaisin mielelläni mallia sun vaatenikseistä mutmut...kiitos vastauksesta jo valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain, vaatekokonaisuudet on sen verran epärealistisia, että sisällä otetuissa kuvissa käytän aika usein korkkareita, en tietenkään niitä tähän aikaan vuodessa ulkona käytä :) Ulkona käytän tähän aikaan usein matalia esim maihareita niin olis vähän tylsää jos kaikissa kuvissa olisi samat kenkät! Avokkaat ovat siis toistaiseksi kuvausrekvisiittaa. Takit,pipot yms tietenkin laitan päälle ulos:D

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)