torstai 7. maaliskuuta 2013

Koirapaita ja wet lookit

 Meinasin kirjottaa ensin vähän erilaisemman otsikon.. Mut se ois voinu olla hieman liian härski.
Mutta tässä on uusi ihana, kauan odotettu neuleeni. Heräteostos vol.29481038.
 Mutta ihan kiva sellanen.
Oisin halunnu ottaa kivat ulkokuvat, kun kerrankin tuo aurinko näyttäytyi. Mutta juu, ei niin ei. Tuuli sen verran että meinas tukka irrota, naama alko punottaan 2 minuutin jälkeen ja silmät vuosi niin, että piilarit oli pyörähtää ympäri. Toi tuuli sai valokuvaajastakin oikeen valittavan ämmän kaivettua esille. "Mun sormet jäätyy", "mul on kylmä", "mul on nälkä", ja sitä rataa. 
Ukkelilla se toppatakki oli päällä.

Kesä, tule jo.


Vaikka en yleensä pidä muita sormuksia, kun kihlasormusta, nyt löyty sellanen valioyksilö, että on pidettävä. Vaikka jälleen kerran mulla on niin paljon oranssia, vaikka ihan muille jakaa. 
Ei yhtäkään vaatekappaletta.
Tänään huomasin olevani myös maailman huonoin vaimo. Asiakas oli sairastunut, joten oli ylimääräset kaksi tuntia kulutettavana. Eikä mitään tekemistä, ei niin mitään. Vihaan siivoamista, mutta se tylsyys oli liikaa.. Ajattelin että reippaana vaimokkeena sitten imuroin koko tän 91m2. Ideaksi loistava, mutta juju tuleekin tässä: 
mulla ei ollut hajuakaan missä meillä säilytetään imuria.
Miten tuo on mahdollista, on ihan pirun hyvä kysymys. Tovin etittyäni ainoa imuri jonka löysin oli rikkaimuri, joten se imuroimisen idea jäi todellakin idean tasolle.

Jenny. 


//I almost wrote a different title but then I realized that it would be too two-minded. The first thing when you are thinking of "dog" and "style"- words. Title is coming of my new cute dog knit. It was, again, impulse buy vol.29481038. I wanted so bag take outside pics because the sun was showing. The wind was way too much. My hair was going to detach, my face was all red after 2 minutes, and my contact lenses was going to turn upside down. And my photographer, my boyfriend showed his secret annoying bitch- mood because of the cold weather. Oh how I miss the summer!!
Usually I don't use rings except my engagement ring but this ring is must. And I don't even own any orange piece of clothes. You know what I need to do..;)
Today I had boring time 'cause my one client was got sick. 2 hours free time, and nothing to do. I decided to vacuum. But then I was wondering: where the hell in this house is vacuum? 
I didn't find it.

10 kommenttia:

 1. Kuka teil sitten yleensä siivoo? :DD ahahaha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies hoitaa luuttuumisen ja imuroinnin, mä hoidan tavaroiden järjestelyt ja pölyjen pyyhkimisen :D

   Poista
  2. Ohhoh mäkin haluan tuollaisen miehen. Saanko lainaan? (Siis imuroimaan vaan :D) ihana paita. Koht pääset mun kuvattavaks ni sun ei tarvii kuunnella kuinka mun napit on jääs hah!

   Poista
  3. No joo jos hinnasta sovitaan! Se on kuitenki mone vuode koulutuksen (oikeen nyrkin) tulos;) Mä niiiiiin odotan et päästään kuvaileen.. Kun tuo lumi ny lähtis ni ois oikee kiva. Ja sit keksit jotkut kivat paikat eiksjuu 8)

   Poista
 2. Mä tykkään beibe tästä asusta ihan kympillä <3 ja oot pikkasen ihana, nauroin kipeenä ku luin sun fb-päivityksen. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nintendoniina<3! hei hiukan mua hävetti kun imurin koordinaatit oli ihan hukassa, mut sen takia päätinkin sit julkasta sen ..:D kotiäiti, eiku

   Poista
 3. Sulla on tosi hieno tyyli ! TYKKÄÄN<3 Et varmaan paneudu pintaa syvemmälle niinkuin itse kerroit, mutta olisi hieno nähdä kuva kihlasormuksesta tai ylipäätään kuulla kosinnasta? :) yksityisasioita ,mutta sun blogi on hyvä ja kakkaaa selittävät anonyymit vois painua muualle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Eipä tuo kihlat "yksityinen" asia ole joten enköhän voisi tehdä jonkinlaisen postauksen kosinnasta yms. Kosinta siis tapahtui Rodoksella niin matkapostauksen yhteydessä voisin kertoa kosinnasta (ei kannata odottaa liikoja:D)

   Poista
 4. Hahaha! :D Juu matkapostauksen yhteydessä käy hyvin ! PAALJON matkakuvia sitte siihen postaukseen! ;)

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)