lauantai 2. maaliskuuta 2013

Fckng21

Jaha! 21 vuotta tuli juuri mittariin ja eihän tää ikäkriisi tästä helpota.
Päinvastoin.. 
Eilen käytiin Tampereella pyörähtämässä ja "helpottamassa" tätä kriisiä.  Mentiin merkkiliike Cottonille, jonka henkilökunta oli varannut mulle yhden Michael Korsin laukun. No.. Kun kaikkea ihanaa on lattiasta kattoon, niin saadaan se kriisikin häivytettyä, hetkeksi. Kunnes löyty tota ja tätä, ja yhtäkkiä tarvittiin sitä ja tota. Löytyhän sieltä sitten muutakin kun vaan se yks laukku..

Yllättävää.
Pahoittelen jo etukäteen kuvien kuvanlaatua. (Kunhan saan käsiini maanantaina uuden kamerani....)
Tässä päivän asu.
Housut- GT
Kengät- Jeffrey Campbell
Laukku- MK
Liivi- Asos
Poncho- ??
Hanskat- Asos
Paituli- H&M

Se, millaseet laukut paketeista paljastuu, selviää seuraavassa postauksessa;)

Parit kynnet vielä loppuun.
Eräs asiakkaani oli jo kauan uhonnut että ottaa HelloKitty-kynnet, ja nyt se tapahtui! (Ennen kun viikset oltiin tehty, näytti kynsi ihan ankalta, kuulemma;D)

Ja sitten omat sormet huollon jälkeen:)


En voi olla julkasematta tätä.. Otin tylsyyttäni automatkalla kuvia ja selatessani niitä huomasin jotain hämärää taustalla. 
Emmäääää ala.

Jenny.

//21 years now. My age crisis is not going away. I think it's going to be much worse. Yesterday we went to Tampere to have a little help for my crisis. I had booked one Michael Kors bag, but when I saw all that beautiful things over the shop I couldn't resist. Maybe I bought one more bag or maybe not..;) I do apologize the quality of the pics. I can't wait for monday to get my new camera. In the next post I'll show you the MK bags!
The last pic is so hilarious. I just took pics when I was bored on the way to Tampere and you can only imagine my face when I saw this one.

6 kommenttia:

 1. Heippa ! Upeita vaatteita sulla =) Näin sun instagramissa ihanan vadelman värisen paidan missä on edessä sellasta koruketjua, mistä se on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Apuva, nyt en tiedä mistä paidasta puhut.. Voitko hieman selventää lisää?=)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Awww Jenny :DD. Terkuin ankkakynsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Eihän se enää näytä ankalta?!?! ;)

   Poista
 4. Hihhih, ois ehkä kannattanut rullata vielä yks kirjotus alaspäin ennenkun alan ihmettelemään et miten mulla on voinu mennä Porin Michael Kors tarjonnat ohitte.. :DD

  VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)