sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

All black

 Tilanteen kun tilanteen pelastaja: hautajaislook. Mustaa mustaa ja lisää mustaa. Ja vähän kultaa. Ja valkosta. Toimii muun muuassa tilanteissa kun; "vauhtia!", "5 min aikaa", "KIIRE", "tuu jo!!!"
Tai sit vaan jos myöntäs että luovuus tais olla lomalla.

No, mutta kuitenkin. Tämmösissä rytkyissä mentiin isännän kanssa ekana Amarilloon vetämään napa täyteen (äärettömän järkevää mennä ennen leffaa syömään ittensä ähkyyn..) ja sitten leffaan kattomaan Mama. 
Miksi taas kerran kauhuleffalla tituuleerattu leffa onkin kuin huono komedia..

 Kuvien otossa ja takin päätöksessä meni n.20 min, ja istuhan isäntä tietty autossa sen aikaa.. Ai että millasia rakkauden täyteisiä lauseita sainkaan, kun vihdoin "kauheella kiireellä" tepastelen autoon.. 
Oma vikansa!! Mitäs meni sinne autoon istumaan...

Ja sitten oli tää. Isännällä oli ihan inan tylsää ja ilmeisesti vierotusoireita töistä, koska "mulla ei oo mitään tekemistä"- rutina päättyi pään hakkaamisen seinään jälkeen tähän, että se leikkaa meidän vahtikoiralle irokeesin (?!!!). Ja yritti värjätä sen mustaksi mun ripsarilla. 
Mun tietämättä, tietty. Sitten mä ihmettelen siinä maskarasuti kädessä "miksi tässä on valkosia karvoja.."
Joo, ja koiralle ei syötetty suklaata, vaan sen avulla saatiin se pysymään paikallaan, ja joo, ei tarvitse soittaa Bichon Frisé- yhdistykseen ja ilmiantaa meitä rodun pilaamisesta. Mua hävettää toi koira niin paljon, et teen sen itse. 
Heti huomenna.

Jenny.


//When you don't have any time left and you're in a killing rush and you don't have a clue what to wear, wear funeral theme! Black, black, and more black. With a little gold. And white. We went to restaurant to eat and after that we went to see a movie. There you can see my dog. My boyfriend had so boring time that only thing to do he figured out was to cut  my dog's hair for a mohican. I feel so shame of that dog right now:D"

2 kommenttia:

  1. annatko vinkkejä hyviin nettivaatekauppoihin :) mitkä ovat sinun lemppareita ja mikä on luotettava jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. F21 ja newlook on sellasia mistä eniten tilaan. Ihan ovat luotettavia molemmat paikat :)

      Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)