torstai 28. helmikuuta 2013

Cmoon..


 ...Mistä sitä sais tilattua vuorokauteen pari-kolme-neljä tuntia lisää? Jos joku tietää tollaseesta combosta, niin tänne yks sellanen, kiitos!
Eilen lähdin tyttöjä ulkoiluttamaan Amarilloon ja katsomaan live-esiintyjää. 
Ja luonnollisesti.. Myös syömään.

Asuna toimi ihan simppeli denim-paituli, leggarit ja maiharit.
Kengät- Nelly.com
Leggarit- GT
Laukku- Michael Kors
Vyö- Asos.com
Kaulakoru- eBay
Paituli- H&M (?)

Ja sitten vähän kevätkynssejä!


Huh, tämän näkösenä tänään kipasin kaupungilla noutamassa Campbellit suutarilta. Nyt rakkaudet ovat sopivat näihin lättäjalkoihin. Huomasin tämän päivän kuvista, että on mulla vielä näköjään vielä vaatteita, jotka on muualta kuin nettiputiikeista. Tosin johtunee siitä, että ostin ne eilen.. No oli pakko kun kerrankin löyty jotain kivaa ;)


Kengät- Nelly.com
Leggarit- GT
Paita- GT
Huivi- Cubus
Lasit- GT
Hanskat- Asos.com
Lompakko- eBay.

Nyt nukkumaan päänsärkyä (<3) pois ja sit se oiskin huomenna viikonloppu! 
(Ja se 21v vaan lähestyy...)

Jenny.


PS. Lukijat, millasia postauksia kaipaatte? Mitä haluatte tietää? Ideoita kehiin!


//Sorry! I forgot to write in english. Silly me. I was wondering how I could have a few more hours to days. If you know how, let me know!! Yesterday I went out to Amarillo with my girls. There we took chat and listened good music and naturally, ate.
Pics at the end is the outfit I went to city to get my Jeffrey Campbells from tench. Now them fits. I realized that I really do have still clothes which haven't ordered from online.

12 kommenttia:

 1. Omistatko muita kuin massaketjujen halpoja rättejä? "Challenge the fashion" blogin nimenä mielestäni on hieman harhaanjohtava.. Voisit haastaa itsesi pukeutumaan vaatteisiin jotka sinun vartalonmallillesi sopivat, vinkvink!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh, sieltä taas jotku sohvaperuna löllykät huutelee kateuksissaan! :D "Massaketjujen halpoja rättejä"??
   Eikä Jenny mielestäni missään vaiheessa ole sanonut blogin kertova jostain 3tonnin laukuista tms. Et ilmeisesti ole ymmärtänyt blogin nimeä tai ideaa, vaikka se ensimmäisessä postauksessa selvästi kerrottiin. Aamen.

   Poista
  2. Pitääkö tähän ees vastata mitään :----DD alennun tasolles ja vastaan, vaikka voinen jo arvata ketä huutelee. Mutta hei, muotihan tarkoittaa sitä että kaikkien vaatteiden täytyy olla merkkisuunnittelijoiden vaatteita? ;) Että vink vink vaan. Lisätään tää sun kommenttis taas sarjassamme "ehkä turhimmat kommentit koskaan"- kansioon, onnittelut, anonyymi.
   Jos mun blogin nimi on sun mielestä "harhaanjohtava" koska en maksa överihintoja yhdestä vaatekappaleesta tai mun vartalomalli (kappas, jokasella meistä on vartalomalli,jopa erilainen kuin toisella:D) ei miellytä, ÄLÄ LUE TÄTÄ. Ei ole vaikeeta.

   Poista
  3. Sinä toinen anonyymi, näinpä. Joillain vaikeuksia itsensä kanssa. Ei voi auttaa ei;) Lottovoittoo odotelles joskos sitten saisin tehdä blogiani tällä nimellä et saan törsättyä esim kauluspaitaan 900e vaan sen takia että niskalapussa lukee jonkin suunnittelijan nimi..:(

   Poista
 2. :DDD itse olet varmaan joku fitness malli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän kaikkien olla samanlaisia, samantyylisiä, samanmallisia ja samannäkösiä? ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pitäähän jostain elämäänsä saada sisältöä:)

   Poista
 4. moikka! saanko kysyä kuinka pitkä olet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. mitäköhän osaisin vastata! 167-169cm sillä välillä :)

   Poista
 5. Tosi kivan näkösiä noi sun tekemät kynnet! Kuinka paljo maksais? Valmistujaisiks olis kiva ottaa jotkut hieenot :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hinnoista mä en täällä voi valitettavasti puhua, mutta otatko yhteyttä joko mun henk.koht.facebookprofiiliin tai toiminimen :)

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)