torstai 28. helmikuuta 2013

Beibit


Minun vauvat!

Alotetaan hra Napoleonista. Napo tuli meille pari vuotta sitten luovutusikäsenä. Nykynen eunukki ei oo rauhottunu päiväkään pentuajoista.. Napo on Havannankoira. Oon allerginen koirille(kin), joten tämä rotu oli meidän selvä valinta. 

minun beibi<3


Aloin kuitenkin kaipaamaan toista koiraa Napon seuraksi, suurinpiirtein saman ikäistä. Eihän sitä kakkapissaleikkiä jaksa kukaaaaaan.....

Sitten löytyi Nipa. (nimi vaihdettu Nippeksi) Napoleon on hyvästä kennelistä, mutta kaikki tarinat ei oo yhtä onnellisia. Nippe on yksi niistä.. Myynnissä "kiireellisesti uuteen kotiin" keltasessa pörssissä. Paperiton koira ja muutenkin kuvaukset olivat vajaita. Silti mun oli saatava toi nappisilmä meille.
Äitini ensimmäinen reaktio kun näki Nippen: "Mitä sä olet oikeen mennyt tekemään?"

Nippe ekana päivänä uudessa kodissa.


Silloinen omistaja kehui, kuinka kiltti ja sosiaalinen koira on, ihan täydellinen pakkaus. Niinpä niin.
 Tosiasiassa Nippe oli arka ja äärettömän pelokas. Se vaan haukku ja haukku. Päähän sitä ei saanut koskea, miehiä se haukku, pelästy ihan hirveesti nopeita liikkeitä. Kynsien leikkaaminen oli ihan järkyttävää panikointia. 
En voi edes kuvailla Nippen kokemaa muutosta näin melkeen vuosi sitten: ihan eri koira. Edelleen on pieniä käytösoireita jäljellä, esimerkiksi jos häntä kieltää niin saa hampaiden vilautuksen. Erittäin hurja.;)

Nykyään Nippe jo vaatii pään rapsutusta.

<3Jenny, Nippe & Napoleon

4 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia haukkuja :) Muutenkin kiva blogi, pitää lisätä seurattaviin ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tässä nyt jännäillään kun tuo valkonen pallo meni ja söi sohvapöydältä sitten kanan luita oivan kasan että mitä käy:D tosin epäillään et sitä on pidetty joskus nälässä entisissä kodeissaan niin tollanen vaisto jääny päälle:/
   Mutta hei! Tervetuloo seurailemaan<3

   Poista
 2. voi pikku karvapallot!! ikävä niitä<3 (ei sua)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaik sul ei ookkaa ikävä mua ni mul on ikävä sua ;)<3

   Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi :)